2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد خرید خونه دارید یا آپارتمان؟چون خونه با این قیمت تو محله های خوب یه مقدار سخت پیدا میشه و باید بگرید

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
قصد خرید خونه دارید یا آپارتمان؟چون خونه با این قیمت تو محله های خوب یه مقدار سخت پیدا میشه و باید ب ...

والله بیشتر خونه .یا اپارتمان طبقه اول .یا خونه دو طبقه که روند جدا داشته باشه 

منطقه خوب و شدیدا شلوغیه خونه که اصلا فکرش رو نکن خیلی اونجا گرونه آپارتمان یک یا دوخوابه گیرتون میا ...

اره فامیلمون یه دو خوابه اپارتمان خرید 350 و گفت شما هم اونجا بخرین که خوبه حالا .جای دیگه ای رو که خوب باشه هم بهم معرفی کن 

اره فامیلمون یه دو خوابه اپارتمان خرید 350 و گفت شما هم اونجا بخرین که خوبه حالا .جای دیگه ای رو که ...

باهنر خیلی خوبه .

سفیرشمالی بهتر هست .

کلا منطقه ی سفیر خیلی خوبه .

معالی آباد وتاچارا چرا نمیری ؟

از زرهی خیلی بالاتر وبهتره .

من حتی اپارتمان بااین قیمت توی فرهنگشهر دیده بودم ،ولی باید خوب بگردید 

حقیقتش زیاد از قیمتا خبر ندارم اما کلا مناطق خوب شهرای بزرگ مثل شیراز مشهد اصفهان خونه خیلی گرونتر از شهرستاناست.من خودم حاضر نیستم زرهی زندگی کنم چون آدم سرسام میگیره از ترافیک و شلوغی ما بلوار سربازیم خیلی راضی هستم منطقه خوبی هم هست

اره فامیلمون یه دو خوابه اپارتمان خرید 350 و گفت شما هم اونجا بخرین که خوبه حالا .جای دیگه ای رو که ...

صنایع برو بگرد 

از بنگاه دار ها بپرس .

صنایع جزو مناطق خوب شیرازه

که شهرک های مثل ارین هم کنارش هست .

خودصنایع هم خیلی خوبه .

سیناسعدی ،پارامونت ،و خیابون پستچی .

به جز اون ، زرهی که هم قیمت ها زیاد بالاس ،

هم شلوغه .

به نظرم یه سری به منطقه سفیرهم بزن .جای خوبیه