2777
2789
عنوان

دخترم از مدرسه اومده گریه میکنه

272 بازدید | 20 پست

کلاس اوله هرروز یه چالشی دارم باهاش امروز اومده میگه بچها با من بازی نکردن امروز واقعا فکر میکردم بره مدرسه راحت میشم الان میبینم که هرروز باید نگرانش باشم چیکار کنم خدایا

🥺🥺

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوچولوعه کم کم ارتباط گرفتن رو یاد میگیره

ولی سعی کن مستقل بارش بیاری

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نباید برای این که بچه ها باهاش بازی نکردن بری مدرسه

باید یادش بدی دوست پیدا کردن چشکلی هست بزار روابط شو خودش درست بکنه تو فقط یه راهنمایی براش اونجوری تو زندگی آینده اش به مشکل بر میخوره

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

یاد بده مشکلاتشو خودش حل کنه ...

پسر من کوچیکتره همیشه توجمع بازی با بچه ها میومد میگفت مامان فلانی باهام بازی نمیکنه فلانی منو زد و....

گفتم خودت مشکلتو حل کن

از حق خودت دفاع کن

ی راهی پیدا کن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
دخترا یه کم حساس و زودرنجنپسر من هر صبح میگه نمیرم میخوام بخوابم ظهر شاد و خندان و یورتمه کنان میاد� ...

دختر منم صبحا زورش میاد بره نمیدونم امسال چرا تنهاس پارسال پیش دبستانی دوستای بیشتری داشت

نباید برای این که بچه ها باهاش بازی نکردن بری مدرسه باید یادش بدی دوست پیدا کردن چشکلی هست بزار رواب ...

نه دختر من خیلی خوب بود آدم گوشه گیری نیس همیشه دوستام میگفتن دخترت چقدر روابط اجتماعیش خوبه دو سه هفتس دلش نمیخاد بره مدرسه