2777
2789

زیاد به غریبه رو نمیدن

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره😂اگه نمیخواست که آشنا نمیشد....

اصلا متوجه شدی چی میگم؟

ترکا با خودشون بیشتر خوبن

تورو همیشه یذره اونور تر میبینن چون ترک نیستی

منظورم خانواده و فامیلشه

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

وای منم فارس اون ترکاسترس دارمتوضیح میدی یکمالبته من پارتنر قبلیم هم ترک بود خوب بود

شوهرم بی نهایت مهربونه خیلی هم زرنگه

حمایت گر هم هست

مشکل خاصی هم نداریم فقط میرم خونه فامیل شوهر زبان نمیفمم اینش بده😂

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

توضیح میدی عزیزمخودتم ترکی؟

من کوردم خودم

مهربونه ،مراقبه ، اولویتش و خط قرمزاش همیشه مشخصه و به همین خاطر به اولویتهای من و چیزایی که برام مهمه احترام میذاره و توجه میکنه ،حمایت گره، امنه

البته اینا به خونواده و فرهنگ و خود شخصیت آدم هم برمیگرده

دیگه چی بگم؟

خب الان رد ش کنم؟

نه اگه پسر خوبیه چرا ردش کنی

گفتی خوبن؟

گفتم این مورد رو دارن

یه مورد دیگه اینکه وقتی کسی ترک نیست ولی تو جمعشونه اصلا رعایت اون یه نفرو نمیکنن و همش ترکی حرف میزنن