2821
2789
عنوان

شما چقدر پول گاز براتون میاد

82 بازدید | 11 پست

اقاااا چرا شانس گند من اینه فقط یه دونه بخاری دارم خونمم یه واحد خیلی کوچیکه ۴ تومن اومده برای این ماه ۳ تومن هم برق و ۳ هم آب وای خداا من اصلا مصرف خاصی ندارم بیشتر هم خونه مامانم هستیم ۱۵ تومن قسط باید بدیم و ۱۰ تومن اجاره میشه ۳۵ تومن و خرج دو تا بچه و خونه کلا هم ۳۰ تومن در امد وای چی کار کنم

28 هزارتومن گاز

یکمیلیون برق

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس ما چرا ۴ تومن اومده ای بابا فقط یه بخاری کوچیک داریم

هردمبیله دیگه هیچ گردن نمیگیرن

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

همیشه شماره کنتور چک کن ببین از ماه قبل تا قبض جدید چقدر مصرف داری

اگر خیلی مصرف کرده باشی جریمه میخوری

ولی در کل خیلی بالاست قبض برق و آب و گاز

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خوشبحالتون نمیدونم چرا مال ما اینقدر زیاد اومده

عجیبه اصلا برین اعتراض کنین

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

همیشه شماره کنتور چک کن ببین از ماه قبل تا قبض جدید چقدر مصرف داری اگر خیلی مصرف کرده باشی جریمه میخ ...

اره به خدا رو هم ۱۰ تومن میشه اخه ما اصلا اینقدر مصرف نداریم

اره به خدا رو هم ۱۰ تومن میشه اخه ما اصلا اینقدر مصرف نداریم

همین الان کنتور چک کن ممکنه شماره اشتباه زده باشه ببین چقدر مصرف داری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز