2777
2789

ماه قبل ی تخمک ۱۸ داشتم برام‌انجام نداد تو این وقت عزیز التماس دعا دارم 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

۳ساله ک‌دکترا شهرم هیییییچ کاری نکردن فقط مثل موش آزمایشگاهی آمپول میزدن بهم .با دکتر م ۵ساعت راهه.برام دعا کنید خیلی رفت آمد سختمه الان ۶ماهه رفتم زیر نظر دکترای شیراز

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ساله ک‌دکترا شهرم هیییییچ کاری نکردن فقط مثل موش آزمایشگاهی آمپول میزدن بهم .با دکتر م ۵ساعت راهه.ب ...

سلام عزیز دلم ان شا الله تو همین ماه مبارک نی نی بیاد توی دلت و بهت امید دوباره بده

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

مرسی عزیزانم ایشالا هرچ میخاید خدا بهتون بده

انشالله که حتما همین ماه باردار میشی. زیر نظر کدوم دکتری

صدیقه عمویی

اها. اسمش نشنیدم. امیدوارم خدا دلت شاد کنه

توی در مانگاه مطهری میشینه.مطب نداده 

من نهم خرداد نوبت دارم پیششون.همه ازمایش و عکس رنگی و از شوهرم خدا روشکر خوب بوده.تنبلی تخمدان دارم.

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
سلام شما همونی که زیر نظر دکتر عمویی هستین؟امروز ای یو ا میشی؟

اگه خد ا صلاح بدونه