2777
2789
عنوان

بی احترامی به نامزدم

454 بازدید | 8 پست

بچه ها ما سر مهریه حرفمون شد چند وقت پیش منم از کوره در رفتم خیلی بی احترامی کردم گفتم که تو قبل از من چیزی نبودی من زندگیتو جمع کردم یا اینکه وقتی احترام زیاد به خانوادت میزارم اخرش این میشه و فلان خیلیییی بی احترامی کردم واقعا ناراحتم

مامانش چند روز پیش زنگم زد گفتش ک امیر چند روزه داره سیگار میکشه چون خیلی وقت بود ترک کرده بود از وقتی من اومدم. الان نمیدونم چکار کنم مشکلمون حل شده اما سیگاره حل نشده نمیدونم چطوری ترکش بدم

الهی به راهمان ثبات قدم ببخش🫠متاهل و متعهد🩷💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تودیگه کی هستی همون اول قاط زدی مگه چطور جمش کردی ادمش کردی

ما ۱/۵ساله باهمیم

الان تو این ۱/۵سال خونه خرید نشون خرید داره مهندسی میخونه پولاشو جمع کرد من انتظار داشتم خانوادش بحث نکنن سر مهریه اما اونا دارن تحت فشارش میزارن

ما ۱/۵ساله باهمیم الان تو این ۱/۵سال خونه خرید نشون خرید داره مهندسی میخونه پولاشو جمع کرد من انتظار ...

هرکس باید به بودجه و جیبش نگاه کنه

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

ایشون سیگاری هستند عزیزم، فرض کن شما چیزی نگفته بودی فردا مشکل دیگه ای پیش بیاد بازم میخواد بره سراغ سیکار؟ شما در مورد رفتار خودت و حرفایی که زدی سعی کن رابطه تو درست کنی اما فکر نکن سیگار کشیدنش تقصیر توئه، زندگی پر از چالشه اینم نبود تو یه چالش دیگه دوباره میره سراغ سیگار ، تا خودش نخواد کاری نمیشه کرد به تجربه میگم

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا

خب تازه شفافش کردی. مشخصه دیگه یه عدم قطعیت وحشتناک بهش دادی. هیچوقت با یه مرد همچین کاری نکنید. مرض دارید مگه؟ اثرشم میبینید.

یکم فکر کنید قبل حرفاتون، فقط برا اینکه اون لحظه اروم بشید میزنید کسی رو که باهاش میخوایید زندگی بسازید خورد میکنید که چی بشه؟ بچه بازیه مگه زندگی؟ کل کل دلتون میخواست نمیدونستید چیکار کنید وارد رابطه شدید از بیکاری؟

من همینم که هستم.

خب تازه شفافش کردی. مشخصه دیگه یه عدم قطعیت وحشتناک بهش دادی. هیچوقت با یه مرد همچین کاری نکنید. مرض ...

به خاطر اینکه ناراحت نشم گفت نه به خاطر حرف تو نبوده خودم ناراحت بودم

واقعا خوردش کردم خیلی اشتباه کردم الان شب و روزم گریه شده نمیدونم چکارش کنم