2777
2789
عنوان

امپول هاچ ام‌جی

1498 بازدید | 35 پست

سلام‌خانوما فردا واس اولینبار میخام امپول هاچ ام جی بزنم ولی یکم میترسم.امپولش درد داره یا اینکه عوارض نداره غش نکنم یبار اگه چیزیه بگین که تنها نرم

منم آمپول اچ سی جی دارم جمعه هشت صبح گفته ولی من روزه ام نمیدونم چیکار کنم یعنی شب قبل بزنم اشکال داره؟؟؟😢😢😢

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونقدر از این آمپول زدماااا....نه درد داره نه عوارض خاص

یعنی باردار نشدین؟؟؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

برا چیه امپولش؟ من hcg زدم چیزی نشده

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
منم آمپول اچ سی جی دارم جمعه هشت صبح گفته ولی من روزه ام نمیدونم چیکار کنم یعنی شب قبل بزنم اشکال دا ...

بنظر من که ربطی به روزه نداره.ویتامین و تقویتی نیست که.باز از دفتر مرجع تقلیدت بپرس

خدایا خودت مواظب مسافر کوچولومون باش
برا چیه امپولش؟

تخمکگذاری  

مگه حامله نیستین

نه

چرا گلم.ولی این آمپول رو چهار ماه استفاده کردم.هرماه هم یدونه به تعدادش اضافه میشد

خوب الحمدالله  عزیزم

آخرین بار قرص و آمپول چی استفاده کردی؟؟

اونقدر از این آمپول زدماااا....نه درد داره نه عوارض خاص

ازین مدل امپول منظورتونه؟؟ جواب گرفتین یا نه؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱