2777
2789

بچه ها یه چی میگم نخندین از ظهر کف دستم ناجور میخاره مخصوصن پایینخ انگشتام هی میخارونم نمیدونم چشه والله جز خوردن و خوابیدتم کاری نکردم   

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیکا

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
بچه ها یه چی میگم نخندین از ظهر کف دستم ناجور میخاره مخصوصن پایینخ انگشتام هی میخارونم نمیدونم چشه و ...

قدیمیای ما میگن کف دست راست  بخاره پول میاد دست چپ بخاره پول میره از دستتون

کاش راست بود دست راستم و اصلا نمیشستم که بخاره خخخ

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

بنیتا

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
شما هم واسه انتخاب اسم خیلی اذیت شدید؟

به شدت

تا روز زایمان لحظه ی آخر داشتم به همسرم میگفتم دیگه شد مهرسا؟

خوبه دیگه؟😂

هنو دو دل بودم😁

خودم انتخابش کرده بودم

خیلی اسما رو زیر و رو کردم

یکی از گزینه هام مرسانا بود،اماچون فهمیدم ریشه اش فارسی نیست ازگزینه هام خط خورد

کیانا،آریانا،پریا رو هم دوست داشتم

ترنم هم خوشم میومد،اما بخاطر اینکه ریشه اش ایرانی نبود اونم خط خورد

نیکا بد نیست به اسم خودمم میاد .واسه بزرگ شدنش نیکا بد نیست؟

چه بدی ای عزیزم ❤️