2777
2789
عنوان

میخوام بکشمش

394 بازدید | 19 پست

مادرشوهرم اونقدر عذابم داده که حالم ازش بهم میخوره هر بلایی که بگین سرم اورده به خصوص توی حاملگیم و بعد زایمانم قبلم اونقدر ازش سیاهه که حتی دلم نمیخواد نفس بکشه دیشب میخواستم با چاقو برم خونش تا تیکه تیکه اش کنم حیف سوهرم مانعم شد اما حالا که شوهرم نیس میخوام برم دیگه برای من همه چی گذشته اونو که کشتم خودمم برم بالای طناب دار دیگه برام مهم نیس اما کاش دخترشم اینجا بود تا اونم با چاقو سلاخیش میکردم

هییییی لعنت به مادر بد که اینجور زندکی پسرش تباه میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی این چه حرفیه میزنی آروم باش عزیز من .خودت بچه داری این حرفا این کارها چیه ?

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

به این فکر کن بچت بعد تو چه بلایی قراره سرش بیاد

اون وقت که مردی و بچت گریه میکنه هر چی میخوای دلداریش بدی و بغلش کنی نمیتونی صداتو نمیشنوه ، این عذاب بذاره

پس به جای کشتن کسی سعی کن ازش فاصله بگیری

[QUOTE=408846478]واقعاً مشکل اعصاب پیدا کردی باید بری دکتر حتی اگر بهش فک میکنی[/QUOTEاره پیدا کردم ...

فایدش چیه یک نگاه به تاپیک هات انداختم واقعا خشمگینی اول بخاطر خودت بعدم بخاطر بچت برو دکتر اگر هم میدونی شوهرت هم آنقدر بده اگر امکانش هست جدا شو ولی با این خشم و رنج زندگی نکن

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
به این فکر کن بچت بعد تو چه بلایی قراره سرش بیاد اون وقت که مردی و بچت گریه میکنه هر چی میخوای دلدار ...

وقتی دیشب داشت بهم فحش میداد ، وقتی همه روز هاییپکه بچم توی شکمم بود اما با تنفر باهام رفتار میکرد میدونی چرااا چون با پسرش ازدواج کرد ذر واقع پسرش نیس شوهرشه

وقتی باهام قهر میکرد و مث سگ راه میرفت همه اون روزا ارزو مرگش میکردم اما الان خودم میکشمش

اگه از این نمیترسیدم که بعد مرگ بچم ، بچم قراره بیفته زیر دست این سگ صفت خودمو میکشتم اما چون میترسم که بچمو نابود کنه پس اول اونا میکشم بعد خودم اعدام میشم دیگه ببرام نه صبری مونده نه تحملی

فایدش چیه یک نگاه به تاپیک هات انداختم واقعا خشمگینی اول بخاطر خودت بعدم بخاطر بچت برو دکتر اگر هم م ...

خانواده ایی ندارم که پشتم باشن که جدا شم پدر خوبی ندارم مادرمم بدتر

میدونیدخواهر شوهرم هم پدر و مادر شوهر خوب داره هم مادر خوبی وقتی قهر میکنه و میاد خونه مامانش ، مادرش میخواد بره دامادشو بکشه

اما کافی من قهر کنم و برم خونه بابام ، بابام میخواد. منو بندازه بیرون که باید برم سر خونه زندگیم چون من تقصیر کارم و اونا نه دلمم خیلییی برای خودم میسوره