2777
2789
جسارتا ، شما طبيعي باردار شدين يا اينكه با دارو و ...

نه گلم من دوبار سقط کردم بعد رفتم تمام آزمایشهارو دادم هم خودم هم همسرم که مشخص شد غلظت خون دارم ینی خونم غلیظه و به بچه نمیرسید قلبش وایمیساد توی همون ۶هفته که الان از وقتی فهمیدم باردارم هرروز ی آمپول زیر جلدی هپارین میزنم برای رقیق شدن خونم ...انقدم که تحقیق کردم راجع به سقط و بارداری و اینا همه سونو ها و آزمایشها رو حفظ شدم دیگه🙈

دعا کن برام این نینیمو به سلامت دنیا بیارم این چیزیش بشه من نابود میشم واقعا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم من دوبار سقط کردم بعد رفتم تمام آزمایشهارو دادم هم خودم هم همسرم که مشخص شد غلظت خون دارم ینی ...

به حق اين شباي ماه مبارك خدا صحيح و سالم يه ني ني ناز بهتون بده اميدت به خدا باشه فقط اونه كه حلال همه مشكلاتمونه 

به حق اين شباي ماه مبارك خدا صحيح و سالم يه ني ني ناز بهتون بده اميدت به خدا باشه فقط اونه كه حلال ه ...

قربونت مهربونم مرسی ان شاالله به شما هم ی نی نی سالم و ناز به زودی زود ببخشه🙏💕