2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ترتیب دندان ،پزشکی، فیزیو، دارو،دام، پرستاری بر اساس درآمد پرستیژ به استثنا پرستاری.به ترتیب گفت ...

یعنی انتخاب رشته رو اینجوری بزنم؟

دانشگاه رنک بالا نباشه چی مثلا ۳

من خودم تجربی بودم

رفتم ریاضی.

راستش

۱. ممکنه بخاطر بیماری شناسی و میکوب شناسی وسواس بگیری

۲. جو شدیدا رقابتی هست

۳. نگاه از بالا وجود داره. مثلا یه دکتر نگاهش ممکنه محترم نباشه به همکار پرستارش ، بین پزشکا هم هست که با همدیگه محترم رفتار نمیکنن

۴. محیط کاری سخته. همش قراره مریض ببینی

اگر تو خونه مشکل داری حداقل دنبال کار تو بیمارستان نرو.

جدی میگم

هیچی از اعصابت نمیمونه ، هم تو خونه درگیر باشی هم سرکار همش مریض ببینی !

۵. هرشغلی که باشی نون شب رو درمیاری. مطمئن باش.

۶. زندگی فقط پول نیس

یعنی انتخاب رشته رو اینجوری بزنم؟دانشگاه رنک بالا نباشه چی مثلا ۳

ببین دانشگاه برات مهم نباشه

تو با رشته ات قرارع به درآمد برسی دانشگاه چند ساله نهایتا تموم میشه .اول رشته های تاپ هر دانشگاهی بود بزن بعدش پیرا و بعد سایر رشته ها که اگر اینا دولتی باشن بهتره

من خودم تجربی بودمرفتم ریاضی.راستش ۱. ممکنه بخاطر بیماری شناسی و میکوب شناسی وسواس بگیری۲. جو شدیدا ...

خب ریاضی چه رشته ایی خوبه

منهدسیا همش که به اشباع شده برق که سختترین رشته دانشگاهیه عمران که اشباعه کامپیوتر کلا به روحیاتم نمیخوره بقیشم که فکر نکنم اینده داشته باشن

خب ریاضی چه رشته ایی خوبهمنهدسیا همش که به اشباع شده برق که سختترین رشته دانشگاهیه عمران که اشباعه ک ...

والا خودم هدفم رشته فیزیک هستش.

آینده اش هم تدریسه

شاید کار مهمی نباشه ، و از خیلی جهات به نظر خودم برام مفید تره .

ببین چ کاری به روحیاتت میخوره

برای همه مهندسی ها خصوصا برق و کامپیوتر کار هست . اگر حرفه ات رو یاد گرفته باشی و با مهارت باشی .

ببین دانشگاه برات مهم نباشهتو با رشته ات قرارع به درآمد برسی دانشگاه چند ساله نهایتا تموم میشه .اول ...

شهر خودمون رنک ۳ یعنی اگه اون قبول نشم بقیه شهرام قبول نمیشم؟

والا خودم هدفم رشته فیزیک هستش.آینده اش هم تدریسهشاید کار مهمی نباشه ، و از خیلی جهات به نظر خودم بر ...

نه اتفاقا خیلیم باحاله تدریس کردن خودتو دست کم نگیر

مرسی