2777
2789
بعد از اينكه دارو مصرف كردي و امپول زدي يه روز ميري بيمارستان همسرت نمونه ميده دكتر انتقال ميده  ...

میدونم ۱۵ خوب نیس اولا که ۵ درص بود حالا الان با امپول  و قرص شده ۱۵ . شما چیکار کردین واسه درمان شوهرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما با آی یو آی نتیجه گرفتین؟

نه عزيزم من حتي دو بار هم اي وي اف كردم كه نشد ولي به لطف خدا طبيعي باردار شدم

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
یکم خطا فوقش بشه ۱۰ درصد خطا که بازم فرقی به حال من نداره اصلا نمیدونم چرا این مشکل واسمون پیش اومده ...

نتایجشون خیلی فرق داره

شاید آزمایشگاهای عادی بگن همه چی نرماله ولی ناباروری چون دقیقتره مشکلو پیدا میکنه

چون نمونه رو همونجا میگیرن و سریع هم ارزیابی میکنن.دستگاهاشونم پیشرفته تره

میدونم ۱۵ خوب نیس اولا که ۵ درص بود حالا الان با امپول  و قرص شده ۱۵ . شما چیکار کردین واسه درم ...

عمل كرد ولي اونم تا اخرين بار انتقال كه منفي شد هنوز اوضاع اسپرمهاش خوب نشده بود دارو هم مصرف ميكرد ولي نميدونم زماني كه من باردار شدم خوب شده بود يا نه چون نزديك ٢ سال از عملش گذشته بود

اگه همسرت ضعيف باشه احتمال دخمل بيشتره

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
بعد از اينكه دارو مصرف كردي و امپول زدي يه روز ميري بيمارستان همسرت نمونه ميده دكتر انتقال ميده  ...

مورفولوژی همسرت الان چطوره  بهترشده 

الان بچت دختره یا پسر

نتایجشون خیلی فرق داره شاید آزمایشگاهای عادی بگن همه چی نرماله ولی ناباروری چون دقیقتره مشکلو پیدا ...

ببخشید من مشکل تنبلی تخمدان دارم و از ابان اقدامم .مرکز ناباروریه چجوریه سیستمش .باید رفت پرونده تشکیل داد ،؟یا ویزیت و دکتر داره ؟نسخه بیرونو میشه برد برد اونجا ازمایش؟

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉