2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مدت طول میکشه که انجامش بدن و اینکه ایا درد داره

طولي نميكشه شايد ٥ دقيقه هم نشه تزريقش. اولش ميري ازمايشگاه همسرت نمونه ميده بعداز دوساعت جواب اماده ميشه و زود بايد نمونه رو ببري مطب دكتر يا جايي كه ميخواي انتقال بدي. بعد مثل معاينه نمونه رو بهت تزريق ميكنن حدود نيم ساعت دراز ميكشي 

خداياشكرت....❤️ 
چه مدت طول میکشه که انجامش بدن و اینکه ایا درد داره

بعد از اينكه دارو مصرف كردي و امپول زدي يه روز ميري بيمارستان همسرت نمونه ميده دكتر انتقال ميده 

درد هم نداره مثل معاينه ميمونه

مورفولوژي همسرم ٣٪؜ بود ١٥ عالي نيست ولي بدم نيست البته اگه تو مراكز ناباروري از داده همسرت چون اونجاها دقيق ترن و نتايجش با ازمايشگاههاي معمولي كمي تفاوت داره

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
مرکز ناباروری دقیقتره بیرونیا یه کم خطا دارن

یکم خطا فوقش بشه ۱۰ درصد خطا که بازم فرقی به حال من نداره اصلا نمیدونم چرا این مشکل واسمون پیش اومده خیلی داغونم

براي همسرم توي ازمايشگاه معمولي كه دكترش معرفي كرده بود اصلا مشخص نشده بود كه ضعيفه جواب ازمايشهاي روز اي يو اي مشخص كرد كه وضع همسرم خرابه

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"