2777
2789
عنوان

خیانت

98 بازدید | 9 پست

سلام دوستان دوست من نامزد و ی روز ک میره خونه نامزدش میبینه حموم و دارع با گوشی حرف میزنه و متوجه حضور دوستم نمیشه بعد دوستم ب حرفاش مشکوک میشه و میگف لحنش عین وقتایی نبوده که با دوستای پسرش حرف میزده و منتظر مونده بود که بیاد بیرون پسره متوجه حضور دوستم میشه و سرشو میاره بیرون سلامی میکنه و دوستم میپرسه کی بود و.... میگه دوستم بوده پسر بوده هیچی میره تو حموم باز دوستم که میبینه صدایی ازش نیست مشکوک میشه در حمومو باز میکنه یدفعه ک نامزدش هول میشه و نمیزارع دوستم برع تو درو محکم میگیره دوستم میگه گوشیت کجاس و...میگ تو باکس اینم میگه خب در باکسو باز کن نامزدش میگیره اینو هول میده بیرون درو میبنده بعد چند دقیقه ک دوستم آماده میکنه برگرده خونه خودشون میاد و میگه گوشیمو بگیر نگا کن هیچی توش نیست اینم برمیگرده بدون اینکه نگا کنه

حالا بنظر شما ینی بحث خیانت بوده ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستت که دیده و شنیده نفهمیده ما از کجا بدونیم

مشکل اینه که پسره نزاشته این چیزی ببینه و درو بسته و یه چیز چرت بهونه کرده با عرض معذرت گفته چون داشتم موهای رو سینمو با ریش تراش میزدم و مو رو بدنم بوده نزاشتم بیای تو و نخواستم ببینی در صورتی که خب اینا باهم رابطه داشتن و دوستم میگف جلو من اصلا تو حالت عادی همیشه لخت میگشت و این نبود بگم خجالت میکشه ک من برهنه ببینمش یا چیزی منم گفتم حتما چیزی برای مخفی کردن داشته ک اون لحظه نزاشته برس تو ببینی بعدش گفته چیزی تو گوشیم نیست بگرد البته حتی اون موقعم گوشیو نداده بودا بهش فقط حرفشو زده بود ک اینم از شدت عصبانیت اصلا نمیمونه و برمیگرده خونه

رفتار نامزد دوستتون اصلا طبیعی نبوده خانم چرا تو حموم چرا گوشی رو نده چرا لحن و صحبت هاش مشکوک باشه ...

آره دقیقا منم بهش گفتم خدا دوست داشته ک الان فهمیدی ذاتش خیانتکار و کثیف چون میخواستن واسه عید ازدواج کنن

آره دقیقا منم بهش گفتم خدا دوست داشته ک الان فهمیدی ذاتش خیانتکار و کثیف چون میخواستن واسه عید ازدوا ...

آره خانم

خیانت خیلی سخته

خیانت مث یه زخم میمونه که بعد از مدتی شاید جاش خوب بشه ولی تا آخر عمر درد داره

من کاملا درک میکنم چون تجربه ش کردم

I’m a strong man

آره خانم خیانت خیلی سخته خیانت مث یه زخم میمونه که بعد از مدتی شاید جاش خوب بشه ولی تا آخر عمر درد د ...

آخه دوستم خیلی خوشگلم هست و از پسره سره پسره ام خیلی ادعای دوست داشتنش میشد و همیشه مشکوک بود به دوستم حتی الان ک خودش اینکارو کرده باز برگشته گفته چرا جوابمو نمیدی با کی حرف میزدی داری بهونه میکنی ک با من بهم بزنی و.پسره از این هفت خطاس که بلده فیلم بازی کنه و اصلا استرس نمیگیره