2777
2789
عنوان

قهر کنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 49 پست

اگه  شوهرت ادم بدی هست و همیشه  دعوا دارید

الان  ساکت رو ببند  که مثلا میخوای فردا بری   فردا نرو بشین تو خونه  یه قفل  ساز بیار  قفل رو عوض کنه    شوهرت اومد  نتونه بیاد تو   بعد حسابی  که  پشیمون شد از کارش   اونوقت در رو باز کن

ممکنه نتیجه عکس بده و  دعواتو  بدتر  بشه

والا این  بحث های الکی قهر کردن نداره که  ادم تو عصبانیت نمیفهمه چی میگه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن. سر یه چیز الکی میخوای قهر کنی؟  اون گفت برو تو میگفتی من همینجا تشریف دارم شما بفرما تگه ناراحنی. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
از کجا میدونه؟

از غرغر کردن های بعدش 

بیخیال بابا خونه برا توام هست اصا پایگاه زن خونس مرده که باید بره بیرون 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
عزیزم به نظر من توام کارت کمتر از اون نبوده اون یه حرفی زده و تو با عجله برای انجام شدنش بهش فهموندی ...

وقتی گفتم بلیط گرفتم دیگه اصلا چیزی نگفت گذاشت من غرامو بزنم بهش

اگه  شوهرت ادم بدی هست و همیشه  دعوا دارید الان  ساکت رو ببند  که مثلا میخوای ف ...

شوهرم خیلی خوبه ولی گاهی عصبی میشه یا فکر میکنه بهتر از من میدونه.این حوصله مو سرمیبره!

شوهرم خیلی خوبه ولی گاهی عصبی میشه یا فکر میکنه بهتر از من میدونه.این حوصله مو سرمیبره!

ای بابا در کنار خوبی ها  حالا این یک بدی رو فاکتور بگیر مگه چند روز زنده ایم که بخوایم  قهر باشیم   سعی کن بی تفاوت باشی تا لذت ببری

قبول کن خود ما خانوم ها هم  ایرادهایی داریم   همه چی تموم نیستیم

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

اخه شوهر من خیلی وجهه خوبی بین همسایه ها و دوستاش و محل کارش داره.اینقدر صبوره باهاشون.اونوقت عصبی ک بشه فقط با من بحث میکنه میگه من باهات تعارف ندارم!!!!!

گاهی بهش میگم کاش این چهره تو بقیه هم ببینن ی روزی.چون خودمم همش جلو بقیه تعریفشو میکنم.

بنظرم ساعتی ک اون میاد خونه تو خونه نباش برو بازار جایی، بعد حتما زنگ میزنه جواب ک ندی حساب کار دستش میاد بعد دوبار زنگ زدن جواب بده بعد ک اومد دنبالت برد خونه بگو نمی‌دونم چ دعایی کردی ک قسمت نشد برم ترمینال تاخیر داشت 😉😉

خدا جونم میشه خیلی زیاد مراقب جوجوک منم باشی🐥🐣😙😙
بنظرم ساعتی ک اون میاد خونه تو خونه نباش برو بازار جایی، بعد حتما زنگ میزنه جواب ک ندی حساب کار دستش ...

اخه شب میاد خونه منم میترسم اونموقع تنهایی برم بازار.خونه کسی هم روم نمیشه برم