2777
2789
عنوان

فرق بین پسر و دختر

128 بازدید | 10 پست

برادرم قبلا زنشو طلاق داده بود سر خیانت خانمش حالا ازدواج دومش بود از اسفند پارسال اومده پیش خانوادم و قصدش طلاقه، خانوادم واسه اینکه روحیش بالا بره تو گاوداریشون ۲۰ تا گاو نژاد دار ب نامش زدن قرارداد نوشتن ک انگیزه بگیره ، ماشینش ۲۰۶ بود گرفتن شاسی بلند خودشونو دادن بهش

اونوقت من تازه زایمان کردم شوهرم خیلی بد شده قهر اومدم خونشون همون داداش بزرگم ک واسه داداشش اینکارارو کرده برگشت بهم گفت داداش جمع کن برو خونت ما کشش نداریم بعد همون داداشم ک داره جدا میشه اومد ازم دفاع کنه گفت شوهرش خیلی پرو شده و .. داداش بزرگم گفت نه بابا بنده خدا خیلی خوبه این حساسه مشکل از اینه

ب خواهرم میگم چقدر تبعیض قائل میشن گفت چون شوهرتو زرنگه خوش برخورده خودشو خوب جلوه میده همه تقصیرا میفته گردن تو ولی زن برادرم خیلی گنددماغ بود همه ازش فراری بودن

ولی من اینطور فکر نمیکنم انگار طلاق واسه پسرا عیب نیست و فقط واسه دختر عیبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ربطی به دختر و پسر نداره شما تازه زایمان کردی آدم در نرمال ترین حالت ممکن باشه هم بعد زایمان دوست داره بشینه های های گریه کنه بدن دچار تغییر هورمونه شما حساس شدید به جای اینکه فکر کنید چه تفاوتی بین شما و برادرتان هست یه خورده به احوالات خودتون واقف باشید و سعی کنید احساسی رفتار نکنید که با همسرتون به مشکل بربخورید

ایرانی ترین ایرانی

حالا بنظرم پیش خودشون میگن دیگه طاقت دو تا طلاق نداریم

نه من یه دوست داشتم نامزدی طلاق گرفته بود یبار اومد دنبالم داداشم با اخم تخم گفت با اینا نگرد من خیلی تعجب کردم چون داداشم خیلی بافرهنگ و باسواده اصلا توقع نداشتم کسیو قضاوت کنه

ربطی به دختر و پسر نداره شما تازه زایمان کردی آدم در نرمال ترین حالت ممکن باشه هم بعد زایمان دوست دا ...

خب فکر کن تو اون حالت فروپاشی هورمونی من ، مادرشوهرم گیر داده بود فلان کلاه و لباس سیسمونی ( همه ترک بودن ) خوب نیست ب بچت نپوشون و لباسایی ک من (از دستفروش) خریدم بهترن و ...

بعد ک اومدم کلاه رو بذارم شوهرم گرفت پارش کنه منم خواستم مانع شم دستم خورد ب سر بچم شوهرم عربده کشید پدر مرحومم رو گرفت ب فحش و توهین

بعد اینکه من زنگ زدم مامانم اومد دنبالم شوهر وقیحم چپ و راست میگفت بچه رو بذار برو و ..

خداییش خودت بودی گزینه ای جز طلاق ب ذهنت میرسید؟

خب فکر کن تو اون حالت فروپاشی هورمونی من ، مادرشوهرم گیر داده بود فلان کلاه و لباس سیسمونی ( همه ترک ...

بله عزیزم راه های دیگه هم هست

حرف مادرشوهر رو از یه گوش بشنو از یه گوش دیگه بیرون کن بگو به شما درست میگید و جلوی اون اون لباس رو تن بچه نکنید اگه شوهرتون خیلی تو رابطه شما و مادرشون دخالت دارن شما بهتره با چرب زبونی ماجرا رو مدیریت کنی

مثلا اینکه بگی بله مادر ان شاالله میرم باز بهترینش رو میخرم یا باهم بریم که راهنمایی کنید چه لباسی بخرم

مطمئن باش عمرا اون روز برسه و شوهرتون هم میاد طرف شما چون میبینه به مادرش احترام گذاشتید

قطعا خودتون میدونید خط قرمز های شوهرتون چیه من حدس زدم احتمالا خیلی برای مادرشون احترام قائل هستن و شما باید مواظب باشید حساسش نکنید چون اینجور که گفتید هنوز متوجه نیست که پدر شده و دیگه بچه نیست

شما هم برو خونه خودتون و اگه شوهرتون چیزی گفت بگید که اینجا خونه منم هست و من اشتباه کردم رفتم باید بشینم تو خونم هر کس ناراضیه راه بازه

شما مادری باید گاهی اوقات برای صلاح و مصلحت و خیر بچه تون از خود گذشتگی کنید

به نظرم الان بهترین جا برای خودتون و بچتون خونه خودتونه که به خودتون برسید و استراحت کنید

بعد طلاق شیرینی پخش نمیکنن شما با یه بچه باید برای ادامه زندگی زناشویی منتظر یه مرد زن مرده یا طلاق داده باشید خدا برای هیچ کس نخواد

ایرانی ترین ایرانی

بله عزیزم راه های دیگه هم هستحرف مادرشوهر رو از یه گوش بشنو از یه گوش دیگه بیرون کن بگو به شما درست ...

مادرشوهرم بیمار روانیه هر کاری بکنی خلافشو میگه و همسر ساده لوحم باورش میشه حالا همین همسرم از مادرش متنفر بود میدونست چه جونوریه برای من میمرد میلیارد میلیارد برام هزینه میکرد از امارات برام ساعت و .. سفارش میداد انواع معجون هارو برام درست میکرد و میآورد اتاق نمیذاشت پامو بذارم آشپزخونه در سلامت کامل بودم هر ماه چکاپ میبرد و سرم خون و ویتامین دی و ... بهم میزدن نمیدونم مادرشوهرم از ماورا استفاده کرد چیکار کرد یهو بعد دوسال خوشبختی مطلق ک زبانزد و الگو همه شده بودیم کارمون ب اینجا کشید

مادرشوهرم بیمار روانیه هر کاری بکنی خلافشو میگه و همسر ساده لوحم باورش میشه حالا همین همسرم از مادرش ...

ببینید اشکال از رفتار شما هست یا نه با یه مشاور صحبت کنید

ولی توصیه میکنم حتما برگردید خونتون

ایرانی ترین ایرانی