2777
2789

همسر من جز مرغ چیزی نمیتونه بخوره...گلاب ب روتون حالش بهم میخوره....وووی مصیبت دارم تا یه هفته ی اول خوبه بعدش دیگه آدم یجوریش میشه😔

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

من سحری عدس پلو دوست دارم فقط😊

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قراره امسال سحری صبحانه مفصل بخوریم

سالای پیش یه ذره غذا به زور میخوردیم و من معده م اذیت میشد چون ساعت سه و نیم چهار سنگین بود برام

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
همسر من جز مرغ چیزی نمیتونه بخوره...گلاب ب روتون حالش بهم میخوره....وووی مصیبت دارم تا یه هفته ی اول ...

منم نوجوونیم فقط مرغو کباب تابه می‌تونستم سحر بخورم .خورشت می‌خوردم تهوع می‌گرفتم الان خوب شدم.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ما سحری حتما باید پلو باشه ولی شوهرم یه قواعد خاصی داره مثلا اصلا سحری گوشت قرمز نمیخوره میگه تشنم میشه یا دوغ نمیخوره عوضش حتما باید ماست باشه🤤

عوضش افطار نون و پنیر و میوه و این جور چیزا میخوریم

منم نوجوونیم فقط مرغو کباب تابه می‌تونستم سحر بخورم .خورشت می‌خوردم تهوع می‌گرفتم الان خوب شدم.

همسر من دقیقا همینجوریه😲😲😲ینی ممکنه مث شما بعدا خوب بشه؟

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
همسر من دقیقا همینجوریه😲😲😲ینی ممکنه مث شما بعدا خوب بشه؟

نمی‌دونم والله.

غذاهای خشک باید بخوره دیگه .خورشتو زیاد آبکی نکن .فقط از گوشتش بهش بده تا عادت کنه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عوضش خيليا هم دوست دارن جاي شما با ني ني تون باشن 

انشالله همه حاجت دلشون برسن

ماه رمضون خيلي قشنگه دلم براي نون پنير سبزي سفره افطار تنگ شده اون هيجان باز كردن روزه 

سر سفره افطار دعام كنيد بچه ها

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞