2777
2789

پارس خزر بگیر هر کس گرفته راضی بوده، قیمتشم مناسبه

نوبل بعضیا راضی ان بعضیا ناراضی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://shop.parskhazar.com/24-Subcategory-ParsKhazar-Saya-Oven-Toasters-آون-توستر-پارس-خزر-سایا

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

دقت کن کانوکشن حتما داشته باشه

هم سقف و هم کف هر دو المنت داشته باشه

تایمر هم داشته باشه

مکانیکی هم باشه

دقت کن کانوکشن حتما داشته باشه هم سقف و هم کف هر دو المنت داشته باشه تایمر هم داشته باشه مکانیکی ...

مکانیکی یعنی چی ؟

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
دقت کن کانوکشن حتما داشته باشه هم سقف و هم کف هر دو المنت داشته باشه تایمر هم داشته باشه مکانیکی ...

تلفظش اَلمِنت ؟؟

یعنی داخلشو نگاه کنم متوجه میشم؟

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
مکانیکی یعنی چی ؟

یعنی خودت تنظیم کنی واسه هر غذا زمان پخت رو

بعضیاشون صفحه دیجیتالی دارن و مثلا واسه ماهی یا کیک برنامه تنظیم شده دارن و فقط باید یه دکمه بزنی اونا زود خراب میشن

تلفظش اَلمِنت ؟؟ یعنی داخلشو نگاه کنم متوجه میشم؟

Element

این تلفظ اشه

اره هم سقفش داره هم کفش یعنی گرما از هر دو سمت هست میتونی تکی فقط کف رو روشن کنی یا هر دورو باهم واسه کیک یا فقط سقف رو

پارس خزر داره این امکانات رو

یعنی دیجیتالی ها خوب نیستن؟؟؟

عموما دیجیتالیا بابت تکنولوژی ای که دارن کمی هزینه بیشتری باید پرداخت کنید از طرف دیگه نقطه ضعف هم حساب میشه و دستگاه عموما زودتر خراب میشه. کلا اگر عمر دستگاه براتون مهمه مکانیکی وردارین بهتره. کار باهاشم ساده تره و سن بالاها هم میتونن باهاش کنار بیان.