2821
2789
عنوان

یه صلوات فقط😰

87 بازدید | 13 پست

خاهشایه صلوات برام بفرستین خیلی میترسم بااینکه مطمئنم خداهواموداره😢

بابام ازیه موضوعی باخبرشده حالاازواکنشش میترسم😭خداکنه به روم نیاره،خداکنه کاری نکنه ک ناراحت بشم😢توروخدایه صلوات بفرستین ک منطقی رفتارکنه بخداتقصیرمن نبود😥

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من 14 تا به نیت 14 معصوم برات فرستادم ایاشلله که خیره و هیج اتفاق بدی نمیفته توکل به خدا کن&nb ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالابتونم برات جبران کنم حتی مجازی

خیلی ممنون عزیزم ایشالابتونم برات جبران کنم حتی مجازی

برام دعا کن مشکل مادی زیادی دارم قرض وام بدهی قسط . دعا کن خدا در رزقو  روزی رو باز کنه پولی بفرسته به خیر و عافیت تمام قرضهام رو بدم عزیزم.. ممنونم

سه تا قل هو الله بخون با سه تا صلوات بعد همونجری که میخونی گوشه شال یا روسرت رو گره بزن همون طور که گره میزنی بگو مثلا دهن بابام رو میبندم بعد فوت کن صورت هر کی که میخوای دهنش رو ببندی من امتحان کردم جواب میده

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....
برام دعا کن مشکل مادی زیادی دارم قرض وام بدهی قسط . دعا کن خدا در رزقو  روزی رو باز کنه پولی بف ...

انشاءالله درست میشه عزیزم،همیشه به خداامیدداشته باش چون همیشه لحظه اخرجوری دستتومیگیره و کمکت میکنه ک ازخوشحالی نمیدونی بایدچیکارکنی

این روزایی ک شمامیگینوماهم داشتیم ولی خداروشکردیگ رفع شد این مشکل شماهم خل میشه مطمئن باشین