2777
2789

ادامه تاپیک قبلمه تاپیک قبل بخونید

از ظهر خونمون هستن

رو دفترم اب ریخت جزوه هام نابود شد دخترش اینکارو کرد

منم موهاشو کشیدم و کتک زدم

الان ارومم

الهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مام فامیلمون شب یلدا رو لباسی که یکماه براش ذوق داشتم عکس بگیرم شربت ریخت یه کلمه گفتم کوری جلو چشاتو نگاه کن پدر مادرم باهام قهر کردن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آرامش با انتقام گرفتن آرامش نیست ، ارضای هواهای نفسانیه هوای نفسی که دفعه بعد با قدرت بیشتری برخواهد گشت

سعی کن بزرگ منش و با گذشت باشی

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

مام فامیلمون شب یلدا رو لباسی که یکماه براش ذوق داشتم عکس بگیرم شربت ریخت یه کلمه گفتم کوری جلو چشات ...

فامیل شمارو نمیدونم ولی یکی از بستگان خودم تو عروسی این کار رو کرد شربت ریخت رو لباسم اون از حسودیش این کار رو کرد حتی یکبار هم عذر خواهی نکرد تازه خوشحال هم شد

بچه خالم نیستبچه ی داداش زن بابامه تاپیک قبلیم بخون

اههااا امیدوارم زن بابات نیاد چیزی بگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فامیل شمارو نمیدونم ولی یکی از بستگان خودم تو عروسی این کار رو کرد شربت ریخت رو لباسم اون از حسودیش ...

منم از قصد این کارو کرد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️