2777
2789
عنوان

کسی از بختک چیزی میدونه

232 بازدید | 21 پست

من قبلا اینجوری شده بودم اما بیشتر از یک سال بود که اینجوری نمیشدم از وقتی فهمیدم باردارم چند دفعه بختک گرفتم و اینقدر میترسم که همه ی تنم میلرزه و استرس میگیرم .دکتر گفته اصلا استرس نباید بگیرم .نمیدونم چیکار باید بکنم که اینجوری نشم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلج خواب منظورت؟از چیش میترسی؟یا عضلات بدنت قبل از به خواب رفتن مغزت خواب میرن.(اگه قبل خواب باشه)

یا اینکه مغزت زودتر از عضلات هوشیار میشه همین (اگه بعد خواب باشه)

خوزستانم💔

عزیزم من ک رفتم درموردش مطالعه کردم فهمیدم ک بختک چیزی نیس ک رومون بیفته یخواد خفمون کنه بلکه فلج خوابه ک یکم وایستیم خودش تموم میشه. الان روم میفته تو همون حالت شروع میکنم قران خوندن و صلوات فرستادن بعد یکم خوب میشم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

من نمیدونم بختک چیه و تا حالا تو نخ این موردا نبودم اما تو بارداریم یه سری فکر میکنم خواب بودم یه موجودی روم افتاده بود شبیه میمون بود بدنش اما قیافه اش یه جور ترسناکی بود انگاری نشسته بود رو قفسه سینه ام و من نمیتونستم نفس بکشم فقط به زور کفتم بسم الله حتی نمیتونستم جیغ بزنم یا کسی رو صدا کنم بعد از خواب پریدم اما هنوز تنفسم مشکل داشت 

این اولین و آخرین تجربه من بود مه نمیدونم بختک بود یا یه خواب پریشون 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
طاق باز نخواب،رو دست بخواب همیشه

من ب پهلو هم خوابیدم اینجوری شدم ربطی نداره. فلج خوابه در هرحالت ممکنه ک پیش بیاد

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

من دو روز پیش اونجور شده بودم .واااای خ حس بدی هست .ولی بزور هم که شده صلوات میفرستم خدا الله اکبر میگم خوب میشم.

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟

چشماتو ببند با روسری یا چشم بند به چپ بخواب عمرا بختک شی سعی کن آخرین صحنه ای که میبینی و چشاتو میبندی تاریکیه متلق نباشه میدونی چی میگم؟؟؟!!! حتما هم چراغ خواب روشن بزار ...بختک اصلا آدمخوار و جن و پری نیست زاده ی ذهنه 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))