من قبلا اینجوری شده بودم اما بیشتر از یک سال بود که اینجوری نمیشدم از وقتی فهمیدم باردارم چند دفعه بختک گرفتم و اینقدر میترسم که همه ی تنم میلرزه و استرس میگیرم .دکتر گفته اصلا استرس نباید بگیرم .نمیدونم چیکار باید بکنم که اینجوری نشم
من نمیدونم بختک چیه و تا حالا تو نخ این موردا نبودم اما تو بارداریم یه سری فکر میکنم خواب بودم یه مو ...
نترسونش دیگ ما ی ساعت داریم میگیم بختک چیزی نیس فلج خوابه بعد اومدی اینجوری میگی بیشتر استرس میگیره ک. اونی هم شما دیدی احتمالا بااینک استارتر تو خواب دچارش میشه فرق داره چون من بعد عقدم خیلی اینجوری شدم و حتی یبارم چیزی اطرافم ندیدم فقط نمیتونستم حرکت کنم
وقتی ام اینجوری میشی فورا به انگشتای پات فکر کن فقط خوب میشی.
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
به پهلو هم خوابیده بودم کاملا انگار فلج شده بودم حتی زبونم هم تکون نمیخورد
.یکی از چشمام تار می دید و خلاصه خیلی خیلی ترسیدم !!!
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️