2777
2789
عنوان

کسی از بختک چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 21 پست
من نمیدونم بختک چیه و تا حالا تو نخ این موردا نبودم اما تو بارداریم یه سری فکر میکنم خواب بودم یه مو ...

نترسونش دیگ ما ی ساعت داریم میگیم بختک چیزی نیس فلج خوابه بعد اومدی اینجوری میگی بیشتر استرس میگیره ک. اونی هم شما دیدی احتمالا بااینک استارتر تو خواب دچارش میشه فرق داره چون من بعد عقدم خیلی اینجوری شدم و حتی یبارم چیزی اطرافم ندیدم فقط نمیتونستم حرکت کنم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

وقتی ام اینجوری میشی فورا به انگشتای پات فکر کن فقط خوب میشی.

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترسونش دیگ ما ی ساعت داریم میگیم بختک چیزی نیس فلج خوابه بعد اومدی اینجوری میگی بیشتر استرس میگیره ...

من که گفتم اصلا نمیدونم چی بود 

شاید یه خواب بوده 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

بله من دچارش شدم یک مدت پیش 

به  پهلو هم خوابیده بودم کاملا انگار فلج شده بودم حتی زبونم هم تکون نمیخورد

.یکی از چشمام تار می دید و خلاصه خیلی خیلی ترسیدم !!! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️