2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههه سوال اصلیم این بود من تا الان بیحجاب بودم الان میخوام حجاب در این حد داشته باشم زشت نیست؟🥲۱۸ سالممهست

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

نه زشت که نیست به نظرم اگه اینقدر حجاب داشته باشی بعدش دوباره بخوای پشیمون شی و برگردی به حالت قبل ز ...

آره ترس منم همینه🥲🥲 سال دیگه هم میرم دانشگاه اونجا دستم میندازن بخوام تغییر کنم😂

آره ترس منم همینه🥲🥲 سال دیگه هم میرم دانشگاه اونجا دستم میندازن بخوام تغییر کنم😂

آره انقدر حجابم لازم نیست حالا

منم گاهی همین قدر لباس بلند و اینا میپوشم ولی انقدر حجاب دیگه ندارم میخوام راحت باشم

نههه سوال اصلیم این بود من تا الان بیحجاب بودم الان میخوام حجاب در این حد داشته باشم زشت نیست؟🥲۱۸ س ...

ببین بخوای یهو حجاب کنی اوکیه

مثلا میگن اوکی حجاب میکنه دیگه

بعد دوباره برگردی به روال قبلی یجوریه بخصوص اگه برات مهم باشه بقیه چه فکری میکنن

چون اکثرا دیدم که در مورد طرف میگن ببین چی شده بود یه مدت حجاب گرفته

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
آره انقدر حجابم لازم نیست حالا منم گاهی همین قدر لباس بلند و اینا میپوشم ولی انقدر حجاب دیگه ندارم م ...

آره پس همون معمولی ادامه بدم بهتره

ببین بخوای یهو حجاب کنی اوکیهمثلا میگن اوکی حجاب میکنه دیگهبعد دوباره برگردی به روال قبلی یجوریه بخص ...

دقیقا منم مطمئنم همچین چیزی میگن

چرا این قدر اعتماد به نفست کمه ؟؟چرا باید طبق نظر دیگران لباس بپوشید ؟؟

خیلی🥲تو ۱۶ سالگیم همینطوری بود پوششم

انقد بعضیا بهم گفتن خا... مال حکومت و جوگیر و حرفای دیگه ترسیده شدم🥲از کلاس میرفتم تو میگفتن عه خا...مال اومد😐

البته خیلیاهم تعریف میکردن هروقت تو خیابون راه میرفتم همیشه یهو یه خانمی بهم میگفت چقد تیپت قشنگه

خیلی🥲تو ۱۶ سالگیم همینطوری بود پوششمانقد بعضیا بهم گفتن خا... مال حکومت و جوگیر و حرفای دیگه ترسیده ...

بیشتر رو خودت کار کن برای خودت زندگی کن اعتماد به نفس آدم باعث میشه به مرور همه برات احترام قائل بشن ،اینکه رفتار وظاهرت رو براساس نظر دیگران تغییر بدید در چشم دیگران تو رو کوچیکه میکنه حتی اگه به روت نیارن

ولی اگه خودت رو قبول داشته باشه بعد یه مدت همه اینهایی که میگی تحقیرت میکردن برات ارزش قائل میشن وحسرتت رو میخورن حتی اگه به روت نیارن