2777
2789

من متولد  ٧۴اهل اردبیلم سال ٩٣خردادماه بود نامزد شدم ٩۴مرداد عروسی کردم الانم یه پسر ١٣ماهه دارم شوهرم خیلی خسیسه دارم دغ میکنم منو نمیزاره جایی برم بجزخونه پدرم. فقط دوست داره فامیلای خودش بره میخوام بگم چرا منو نمیزاری اونوقت تو خونمون یه دعوا جنگ می افته.مرداد عروسی پسر خالمه تو تهران .همه میرن ولی بجز من. منم امروز دعوامون شد منم گفتم تابستون عروسی پسردایی هاته منم نمیرم اونم گفت به درک نرو باید توخونه تنهاباشی نگی میترسم برم خونه پدرم.منم گفتم باشه. بخدا هرچی میخوام بگم زود اعصبانی میشه منو میزنه و.... فقط پسرم مونده توگلوم.اونم میگه از من خوشت نمیاد برم خونه پدرت اما بچه رو نمیدم بهت مهریتم بخوای چیزی ندارم دادگاه ماهی ٢۰ میده منو راهنمایی کنین.حتی نمیزاره تلگ رام اینستاگرام و... نصب کنم اینجا هم نمیدونه عضو شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا بعضی از مردا خیلی ظلم میکنن در حق خانوماشون ولی حرفاتو که خوندم به من حس بردگی و زندانی بودن داد چطور ممکنه نذاری جایی بری مگه اسیر گرفته چرا باید دست رو شریک زندگیش بلند کنه مگه دور از جون تورو بی کس و کار گیر اورده چرا به خونوادت نمیگی ازشون کمک نمیخوای؟

امضامو دیدی لبخند بزن😀دنیا با خنده های تو قشنگ تره عزیزم..😍

چی بگم دوست عزیز. برید پیش مشاور. شما حق دارید به نظر من. ولی این هم که می گه مهریه هیچیه الکی و برا ترسوندن شماس. ما زنا خیلی چیزها از حق و حقوقمون نمی دونیم. به نظرم با یک مشاور مشورت کنید.

گلم باید بری پیش مشاور 

کاری از دست ما برنمیاد 

ما همه تجربه معمولی داریم که ممکنه روی تو جواب نده 

بهتره اصولی مشکلت رو حل کنی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

زندگی با مردای اردبیل خیلی سخته خیلی نمونش پدر من واقعن وحشتناکه برا همین همه خواسگارای اردبیلیمو حذف کردم و رفتم زن غریبه شدم 

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
حرف تو رو نميفهمه بگو يه بزرگتري بياد باهاش حرف بزنه

اصلا به پدر مادرش جواب میکنه خدا از خانوادش راضی باشه منکه راضیم والا انگار خره همسر من. من تعجب میکنم پدر ماری همچنین پسری داره

حرف بزن سکوت نکن از خودت دفاع کن نزار بهت زور بگه،زنای ما میترسن طلاق بگیرن اواره کوچه و خیابون بشن بچشونو ازش بگیرن درحالی که اینطورا هم نیست قانون به فکر تو هم هست نترس

امضامو دیدی لبخند بزن😀دنیا با خنده های تو قشنگ تره عزیزم..😍