خانومها من عادت دارم هر روز حمام برم زمستان و تابستان هم فرقی برام نداره ولی الان مدتیه موهام نازک و شکننده و بی حالت شده و ریزش هم داره خودم میدونم از شامپو کردن زیاده ولی اصلا و هیچ رقمه نمیتونم موهامو نشورم چون ریشه موهام و پوست سرم چربه .حالا میخواستم از شما راهنمایی بخوام که چه شامپویی برای استفاده روزانه خوبه و شما استفاده کردید و راضی هستید
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین هر مویی یه شامپو بهش میخوره اما ایراد کار شما شامپو زیاده خوب روز در میون بشور و حتما ماسک داخل حمام هم بزن که موهات تقویت بشه.اصلا موهات خیسه نخواب.شونه نکن تا نشکنن.
منم هر روز دوش میگیرم و اتفاقا ریشه موهامم چربه. دقیقا موهام خشک و شکننده شده بود دکتر بهم گفت یه روز فقط با آب خالی بشورم و یه روز شامپو بزنم. با آب خالی که میشورم قشنگ چنگ میزنم موهامو و کاملا چربیش میره
منم هر روز باید حموم برم اما سرمو یک روز درمیون میشورم هر شامپویی هم که میزنم ب موهام نمیسازه کلا موهام نازکه...الان شامپو بچه فیروز میزنم ولی سعی کن هرروز نشوری موهاتو