2777
2789

سلام

خانومها من عادت دارم هر روز حمام برم زمستان و تابستان هم فرقی برام نداره ولی الان مدتیه موهام نازک و شکننده و بی حالت شده و ریزش هم داره خودم میدونم از شامپو کردن زیاده ولی اصلا و هیچ رقمه نمیتونم موهامو نشورم چون ریشه موهام و پوست سرم چربه .حالا میخواستم از شما راهنمایی بخوام که چه شامپویی برای استفاده روزانه خوبه و شما استفاده کردید و راضی هستید 

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

موهات میپوسه دخترر

یه روز درمیون برو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو روزانه بزن دوست من 

هر برندی که بهت سازگاره فقط حتما روزانه باشه 

شامپو بچه فیروز الوئه ورا هم برای شستشوی روزانه ملایم و مناسبه

منم هر روز یه دوش شش دقیقه ای میگیرم و تنم رو حسابی میشورم ولی موهامو یک روز در میون شامپو میکنم 

حال متکلم از کلامش پیداست

ببین هر مویی یه شامپو بهش میخوره اما ایراد کار شما شامپو زیاده خوب روز در میون بشور و حتما ماسک داخل حمام هم بزن که موهات تقویت بشه.اصلا موهات خیسه نخواب.شونه نکن تا نشکنن.

موهات میپوسه دخترر یه روز درمیون برو

جایی که من زندگی میکنم هوا خیلی گرمه بعضی روزها تابستون مجبور میشم دوبار دوش بگیرم

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

منم هر روز دوش میگیرم و اتفاقا ریشه موهامم چربه. دقیقا موهام خشک و شکننده شده بود دکتر بهم گفت یه روز فقط با آب خالی بشورم و یه روز شامپو بزنم. با آب خالی که میشورم قشنگ چنگ میزنم موهامو و کاملا چربیش میره

شده خاطره هات آرزوت شه؟
اتفاقا همین امروز از ناچاری شامپو بچه زدم

اتفاقا شاپو بچه خوبه چون phکمه اما درمان تو هرروز برو دوشش بگیر اما سرتو نشو بذار دوروز یه بار بخدا پوست سر به مقداری چربی نیاز داره

منم هر روز باید حموم برم اما سرمو یک روز درمیون میشورم هر شامپویی هم که میزنم ب موهام نمیسازه کلا موهام نازکه...الان شامپو بچه فیروز میزنم ولی سعی کن هرروز نشوری موهاتو