2777
2789
عنوان

شما حسود نیستید

207 بازدید | 24 پست

توی تاپیکهای درآمد، وقتی بهتون میگن حسودید که چشم ندارید درآمد بالای دیگران رو ببینید... عذاب وجدان نگیرید، شما واقعا حسود نیستید یا لزوما به خاطر بیعرضگی نیست که فقیرید. اعتراض شما به اینکه این مبالغ نباید گفته بشه هم واقعا به حق هست، چون اونها دارن بی عدالتی رو عادی سازی میکنند. فقر ربط مستقیمی به آدم ها نداره بلکه مربوط به ساختار میشه، نبود فرصت برابره که فقر میسازه! وقتی به شما میگن حسود میخوان اینو به ذات شما ربط بدن تا مطالبه نکنید و افسرده بشید. پس ساختار رو بشناسید و بهش اعتراض کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضی ها حسودن

اگه بجای حسرت مال دیگران وخوردن

رو خودشون تمرکز کنن موفق میشن

آه کشیدن و مقایسه کسی رو به جایی نرسونده

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

بذار توی شرایطی که حقوق وزارت کار 15 تومنه و خیلی ها 15 تومن فقط خرج حیوان خانگیشون میکنن اینو نپذیر ...

این حرف اصلا چه ربطی به حرف من داشت؟ خودت متوجه شدی؟

حقوق وزارت کار اینه اوکی

بعضیا ذاتا حسودن، تو بگو یه جفت کفش خریدم

همونم چشم ندارن ببینن

چه ربطی به خرج سگ داره اخه

هر چیو میخواید به هم ربط بدید که فقط حق باهاتون باشه

بذار توی شرایطی که حقوق وزارت کار 15 تومنه و خیلی ها 15 تومن فقط خرج حیوان خانگیشون میکنن اینو نپذیر ...

ضمن اینکه حقوق وزارت کار اینه طرف وقتی داره میره سرکار از اینده ی مالیش خبر داره دیگه

خب نره

بره یه کار بهتر

ادامه تحصیل بده یه کار بهتر پیدا کنه

هرچیو نندازید گردن بقیه

بعضیا ذاتا تنبلن همین

من خودم شاغلم دولتی حقوق یک ماه ام حقوق یک یا نهایت دو هفته همسرم هست دیگه باید قبول کرد که قرار نیست همه حقوق یکسان داشته باشند و این مبالغ دور از ذهن باشه چون کسی که حقوق بالا داره اکثرا انگ دروغ گویی و...بهش زده میشه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اوکی اما حسادت بعضیا از اینکه ساختار مشکل داره رنج کمتری داره

ساختار تا یه جایی دخیله

ادم میشناسم بهترین خانواده و همه چی رو داره

خیلی پولدار نیستن ولی هرچی بخواد میگن چشم

کافیه یه مداد میخریدم

به قران جلوی خودم میزد زیر گریه

الان این ربطش به ساختار چیه

همچین ادمی بره از رنج بمیره خب.