2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاه شطرنج

اسطوره

تب

عبور از غبار

هزار لول پایین تر

سفر به دیار عشق و بگذار امین دعایت باشم و زندگی خصوصی

در کل این آخرین باره اسم این رمان ها یادمه

ولی واقعا زیباست اون چهارتایی بالا

لایک نکنید درخواست هم ندید

🍫مرسیی، بازم اگه سراغ داشتید معرفی کن،

مگس

مدیر معاون

اگه گفتی من کیم

فعلا اینارو یادمه😁

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

😎🍒مرررسی

سلام عزیزم شب بخیر ، یجایی گفتید قبلا آرایشگر بودید یکم کمک خواستم

میخوام تو خونه موهامو دکلره کنم بنظرتون دکلره آیس بگیرم و در طول یه هفته دو بار شارژش کنم ؟یا دکلره سفید و چند روز فاصله بدم باز شارژش کنم که موهام آسیب نبینه

چه مارک دکلره ای رو توصیه میکنید

کاترومر،دوماسی، دنی وان، آوایی ...تو این محدوده قیمتی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سلام عزیزم شب بخیر ، یجایی گفتید قبلا آرایشگر بودید یکم کمک خواستممیخوام تو خونه موهامو دکلره کنم بن ...

سلام عزیزم، حالت خوبه؟

موهات طبیعیه؟ یعنی بدون کراتین و رنگ مو و دکلره قبلی و حنا؟

اگر طبیعیه که کارت راحته نیازی هم نیست چند رو فاصله بدی بعد مجددا شارژ کنی، در صورتی اینکارو میکنیم که مو به مرز نابودی رسیده باشه

از بین برندهایی هم که گفته بودید من خودم به شخصه خودم استفاده نکردم، ولی برند آوایی و برند دَنی وان عالین، پیشنهاد میکنم حتما حتما اکسیدانتون از برند دَنی وان باشه،

بفرمایید چایی☕🫖

سلام عزیزم شب بخیر ، یجایی گفتید قبلا آرایشگر بودید یکم کمک خواستممیخوام تو خونه موهامو دکلره کنم بن ...

میتونید از دو رنگ دکلره استفاده کنید، سفید و آبی

ولی اگر یکیشو ترجیح میدید من بهتون پودر آبی رو پیشنهاد میدم

بفرمایید چایی☕🫖

اگر هم احیانا موهاتون طبیعی و نچرال نبود، میتونید پشت سر هم شارژش کنید، فقط باید درصد اکسیدان ها رو رفته رفته به نسبت مقاومت موهاتون کم کنید

اگه موهاتون در حال حاضر سالمه، با 9 درصد استارت کار رو شروع کنید

و بعد نیم ساعت با حوله نم دار پاکش کنید و مقاومت شو تست کنید

و برای بار دوم با 6 درصد کار رو ادامه بدید

بفرمایید چایی☕🫖

اگر که کراتین/ فر دائم کرده باشید موهاتونو که حداقل 8 الی 9 ماه از روش نگذشته باشه

یا رنگ N1 تا N5 رو گذاشته باشید

یا حنا گذاشته باشید و هنوز روی موهاتون باشه

اصلا اصلا توصیه نمیکنم برای دکلره...

در صورتی برید سمت دکلره که رنگ هم گذاشته باشید از N6 بالاتر بوده باشه

کراتین با فر دائم از روش ۹ ماهی حداقل گذشته باشه

بفرمایید چایی☕🫖