2777
2789
عنوان

برام دعا گرفتن😔

113 بازدید | 19 پست

از بعد ازدواجم حالم بد شد همش مریض احوال و از استرس و دلشوره و...

۳ سال شده خانوادم مثل خودم داغون شدن برا من همش اسیر منن نمیتونم تنها بمونم خیلی حال بدی دارم

من نشونه هاشم میدیدم از اینک کسیو حس میکنم درومدن لباس و و سیله جا ب جا شدن تو خونم و اینک یکی شبا صدام میکرد میزد بهم و فک میکردم شوهرمه و میدیدم ک خوابه ... قران میزاشتم حالم بد تر میشد ب جنون و حال خودکشی میرسیدم

امروز بالاخره بعد چند سال یکی پیدا شد سرکتاب باز کنه برام و گفت ک کسی برات دعا گرفته

خدا لعنتش کنه من قرص اعصاب میخورم بخاطر مشکلم

دکتر گفته بود بعد یه هفته با این قرصا علائمت میره ولی با دارو اعصابم خوب نشدم دیگ شک نداشتم مشکل جادو و دعا هست

حالا نمیخواد هر کی هر چی بهت گفت باور کنی

به زیارت عاشورا مداومت کن هر روز بخون تونستی روزی دو سه بار .. ایشالله هر چی باشه برطرف میشه

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوربختانه میشه و ممکنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حالا نمیخواد هر کی هر چی بهت گفت باور کنی به زیارت عاشورا مداومت کن هر روز بخون تونستی روزی دو سه با ...

دبگ انقدر حالم با دعا بد بود ک نمازم نمیتونم بخونم حون دعا خوندن و نماز خوندن تو بدنم نموند

اهوم چون دقیقا از وقتی ازدواج کردم همه چی شروع شد قبلش اصلا اینجوری نبودم

هر شرایط و مشکلی الزاما پزشکی دارویی نیس بیخود خودتو درگیر وابسته کردی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دبگ انقدر حالم با دعا بد بود ک نمازم نمیتونم بخونم حون دعا خوندن و نماز خوندن تو بدنم نموند

چاره ای نیس باید کم کم شروع کنی هم نماز هم توسل و دعا فشار نیار کم کم شروع کن

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

منم تقریبا مشکل شما رو دارم

من از دلشوره و استرس شدید مخصوصا دم غروب دیونه میشم یکی بهم گفت دعا ابی دجانه بزار تو خونه حل میشه ب قدری اذیت شدم ک یه روز تخمل کردم انداختمش رفت داشتم خود کشی میکردم

هر شرایط و مشکلی الزاما پزشکی دارویی نیس بیخود خودتو درگیر وابسته کردی

دیگ دستم ب جایی بند نبود رفتم شاید اروم شم و دیدم نشدم با دارو هم ولی هنوز دارم مصرف میکنم با ملی عارضه دارو و بچه کوچیک

اره خودم خیلی دوست دارم شروع کنم

بسم الله کن کم کم شروع کن