2777
2789

من گرافیستم کارم عالیه شاگرد اول دانشگاه و چندتا میام استانی و کشوری دارم تو جشنواره ها

درامدم ۱۰۰

ولی نت قطمیشه تنش میشه ما بدبخت میشیم

این ماه به خاطر قطعی نت و عقبنشینی شرکتها من۲۰ کار کردم که حتی تسویه نشده و این فاجعه ست بر من

میخام برنامه نویسس یاد بگیرم

درامد ux ui خوبه؟ اصلا از کجا شروع کنم

والا خوبه ولی برنامه نویسا هم همینطوره مخصوصا فریلنسرا

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا با قطعی نت اولین جایی که کارش خوابید برنامه نویسا بودن

ی کتابخونه نمیتونی دانلود کنی در نتیجه کلا کد نمیتونی بزنی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

از html شروع کن یه ماهه یاد میگیری و یه دید کلی بهت میده.

ولی به نظر خودت وقتی گرافیست که ۹۰ درصد کارش با نرم افزاره به مشکل بخوره؛ برنامه نویس میتونه کار کنه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از html شروع کن یه ماهه یاد میگیری و یه دید کلی بهت میده.ولی به نظر خودت وقتی گرافیست که ۹۰ درصد کار ...

میخام دو شغله باشم

مشکل من کنسلی سفارشمامه

و درامد بهتر

حداقل اگه میخام ۶ماه کار کنم درامدم خوب باشع