2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چطوریه ؟ استرس دارم، و اینکه سونو دادم گفتن که توده دارم توی سینه راستم

درد خاصی نداره یه سوزن بلنده میبره داخل سینه یه تیکه برداشته میشه ازش

در حد یه نقطه هم زخمش بود اذیت نشدم سخت نبود

ده روزه جوابش اومد

انشالله که خیره چیز خاصی نیست

بعضیا سودشون تو نفهمیدنه باهاشون بحث نکنین فقط خودتون خسته میشین...

عزیزم چطوریه ؟ استرس دارم، و اینکه سونو دادم گفتن که توده دارم توی سینه راستم

دردش و ک نمیفهمی ولی خب چون میبینی یکم استرس داره منم توده دارم دیدیم خوش خیمه دست نزدیم هر سال میرم سونو چک میکنم فقط

کاربر جدید نیستم پنج سال اینجا بووودممم 🐈اگه جیره خوری ریپ نزن دکمتو بزن بزا اینجا هواش تمیز بمونه😏

درد خاصی نداره یه سوزن بلنده میبره داخل سینه یه تیکه برداشته میشه ازشدر حد یه نقطه هم زخمش بود اذیت ...

ممنون عزیزم که بهم توضیح دادی و جوابمو دادید ایشالا همیشه سلامت باشین

دردش و ک نمیفهمی ولی خب چون میبینی یکم استرس داره منم توده دارم دیدیم خوش خیمه دست نزدیم هر سال میرم ...

ممنونم که جوابمو دادین چون خیلی استرس دارم فردا باید برم

ینی جواب بیوپسی اومد فهمیدید خوش خیم هست؟ ببخشید توی سونو بایردز شما چند بود؟

درد خاصی نداره یه سوزن بلنده میبره داخل سینه یه تیکه برداشته میشه ازشدر حد یه نقطه هم زخمش بود اذیت ...

ببخشید عزیزم توی سونوی سینه بایردز شما چی بود ؟ واسه منو زده ۴a

ممنونم که جوابمو دادین چون خیلی استرس دارم فردا باید برم ینی جواب بیوپسی اومد فهمیدید خوش خیم هس ...

اره جوابش میره پاتولوژی یادمنمیاد حقیقتا فقط انداره کیستم ۲ سانت بود یادمه

کاربر جدید نیستم پنج سال اینجا بووودممم 🐈اگه جیره خوری ریپ نزن دکمتو بزن بزا اینجا هواش تمیز بمونه😏

ببخشید عزیزم توی سونوی سینه بایردز شما چی بود ؟ واسه منو زده ۴a

منم ۴aبود

ماستیت گرانولوماتوز سینه داشتم یه بیماری خودایمنی

دارو خوردم توده رفع شد ولی همیشه باید تحت نظر باشم تا دوباره درنیاد

بعضیا سودشون تو نفهمیدنه باهاشون بحث نکنین فقط خودتون خسته میشین...

اره جوابش میره پاتولوژی یادمنمیاد حقیقتا فقط انداره کیستم ۲ سانت بود یادمه

ممنونم دوباره از پاسخگوییت الهی هیچوقت مریض نشی ، واسم منم دعا کن فردا باید برم..

منم ۴aبودماستیت گرانولوماتوز سینه داشتم یه بیماری خودایمنی دارو خوردم توده رفع شد ولی همیشه باید تحت ...

خداروشکر که رفع شد ، الهی که همیشه سالم باشین ، واسه منم دعا کنید آنقدر استرس دارم فردا باید برم..

ممنونم دوباره از پاسخگوییت الهی هیچوقت مریض نشی ، واسم منم دعا کن فردا باید برم..

نترس ایشالا چیزی نیست بعدش کمپرس سرد بزار