2821
2789

من درامایی ترین سریالی که دیدم استانبول ظالم بوده هر قسمتش پشم ریزون بود 4 5 سال پیش دیدم هنوز یادمه😂😂 درامایی ترین سریالی که شما دیدین چی بوده

لطف کنید نظر من رو لایک نکنیددددددددد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان دارم می بینم. خیلی گوهه، همین جوری تو سکونه. راستی چی شد که بچه ی جرن مرد؟ 😁 آخرش چی میشه؟

خیلی باحاله نمیدونی 5 ثانیه بعد چی میشه نه بچه جرن زندس مادر شوهره دسیسه کرده بود با یه دختره بگن مرده بعد من چون خیلی سال پیش دیدم اسمشون یادم نمیاد ولی پسره و دختره ی اون مادر شوهره از عموشونن نه باباشون😂😂

خدایی نویسندش عقده ای بودهه بخدااا حداقل یه اتفاق خوب میوفتاد ولی خوب میخواست ه اخر همه داستانا قشنگ ...

بازاخرش خوب میشه ولی جرن و اون زنه مادر شوهره میمیرن چقدر گریه کردم سرش اونموقع

خیلی باحاله نمیدونی 5 ثانیه بعد چی میشه نه بچه جرن زندس مادر شوهره دسیسه کرده بود با یه دختره بگن مر ...

اوه 😳 حدس می زدم پسره مال عموهه باشه ها، دختره رو نه 😁 آخرش همه به سزای اعمالشون می رسن؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز