2777
2789
عنوان

کسی به بچش شیرخشک ضد اسهال داده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11953 بازدید | 84 پست

منم به پسر اولم همینو دادم یک مدت al110 

یادمه اون موقعها هم خیلی کم بود..

پسر من استفراغ هم زیاد میکرد که اخرش با امپرازول درمان شد.

به نظر من همین شیرو ادامه بده چون جنبه درمانی داره. تا یکسال که باید بدی.

(من وقتی که خواستم به پسرم شیر پاستوریزه بدم، فقط معده اش شیر بدون لاکتوز رو تحمل میکرد که اونم تا دو سه سالگی خورد. ولی بعد کم کم شیر پاستوریزه رو هم تونست و خورد.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی یه لیست از مواد غذایی که آلرژ ی ندارن با کمک دکترش تهیه کن و با اونا غذا درست کن  ...

آها مرسی عزیزم 

بچه شما هم آلرژی داشته؟نمیدونی مثلا چی چیا الرژن هستن؟

اخه تا بخوام باز نوبت بگیرم و  برم شیراز یه خورده طول می کشه و سختم هس چون یه بچه مریض هم دارم باید بذارم پیش کسی 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره میدونم منم ازاین شیرادادم ب مدت یک هفته

اولش دکتر گفت هم شیر خودت رو بده هم این شیرخشک و اگه بازماسهال شد کلا باید شیردهی رو قطع کنی

منم همین کارو کردم ولی متاسفانه بازم اسهال شد و ناچارا شیردهی رو قطع کردم 

منم به پسر اولم همینو دادم یک مدت al110  یادمه اون موقعها هم خیلی کم بود.. پسر من استفراغ هم ...

آها مرسی که توضیح دادی عزیزم

اره این شیر روهمه داروخانه ها ندارن و ما هم بعضی وقتا سخت گیرمان میاد

و بهش هم میسازه

اولا که شیر خودم رو میخورد اصلا وزن هم نمیگرفت و همش اسهال میشد و پوستش قرمز میشد

ولی این زیاد کار کردن شکم و اسهالش بهت بگم که تا مدت ها بود ولی کنترل شده تر از زمان شیرخواری چون با ...

یعنی حالاحالاها خوب نمیشن و نمیتونن لاکتوز رو تحمل کنن

راستی من هیچ تستی برا آلرژی ندادم به نظرم این میتونه عدم تحمل لاکتوز باشه همین از دکترش هم بپرس&nb ...

اره دکتر تا پوستش رو دید و اینکه گفتم اسهال میشه و وزن نمیگیره گفت عدم تحمل لاکتوز 

یعنی حالاحالاها خوب نمیشن و نمیتونن لاکتوز رو تحمل کنن

تا دو سه سال که فکر نکنم بتونن. 

ولی خیلی هم سخت نیست 

خودت که باهاش کنار بیای بچه هم کنار میاد

پسر من پنیر و ماست هم نمیخورد بدش میومد! شیر هم که بدون لاکتوز بود ... ولی مثلا بیسکوییت و بستنی اینارو که توش شیر هست میخورد و مشکلی نبود.

تا دو سه سال که فکر نکنم بتونن.  ولی خیلی هم سخت نیست  خودت که باهاش کنار بیای بچه هم کن ...

دو سه سال!

میگم شیر پاستوریزه بدون لاکتوز هم هست تو بازار؟

آها مرسی عزیزم  بچه شما هم آلرژی داشته؟نمیدونی مثلا چی چیا الرژن هستن؟ اخه تا بخوام باز نو ...

پسر من به لبنیات جساسیت داره و بدنش کهیر میزنه 

الان پنج سالشه و خنوزم همین مشکل رو داره 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
پسر من به لبنیات جساسیت داره و بدنش کهیر میزنه  الان پنج سالشه و خنوزم همین مشکل رو داره ...

ای بابا

چه بده اینطوری