2821
2789
عنوان

کسای ک‌با هندزفری تقلب کردین استرس نداشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
یاد خودم افتادم موقعی که دانشجو بودم یبار اینکارو کردم با هندزفری بودم کسی هم نفهمید خیلی بهم چسبید ...

من یبار مهمون داشتم اصلا نشد بخونم بعد گفتمبذار اینکار کنم دیگاز اون ببعد هی انجامش دادیمبا دوستام ی گروه ۴نفر شدیم واینجوریبهممیرسوندیم یبار من ومتوجه شدن ولی شانس اوردم نتونستن بگیرن وچونحاملهبودم خیلیی استرسی شده بودم بهشون گفتم حاملم الکی اذیتمنکنید تقلب نکردم دیگ نفهمیدن از اونروز خیلی میترسم ولی خب میگماونموقع مراقب ده تا دورمون دورمیزد الان ینفر دور میشسنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
حالا موقع ما یجوری مراقبا ریختن سرتمحض احتیاط یه کلیات از درست بدون

خوندممیگماز دیروزخوندم۴۰صفحه دیگمونده تموم بشه ولی حتی ی کلمه نفهمیدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندممیگماز دیروزخوندم۴۰صفحه دیگمونده تموم بشه ولی حتی ی کلمه نفهمیدم

چیه رشتت

|درود به مــردم شریـف ایـران| در این خـاک زرخیز ایـران زمیـن نبودند جز مردمی پـاک دیـن پـدر در پـدر آریـایی نژاد ز پشت فریـدون نیـکو نهاد کـجا رفـت آن دانـش و هوش ما که شد مهـر میـهن فراموش ما نبود این چنـین کـشور و دیـن ما کجا رفت آیین دیـرین ما در این کـشور آزادگـی ارز داشت کشـاورز خود خانـه و مرز داشت نه دشـمن در این بوم و بر لانـه داشت در بیـگانه جایی در این خانـه داشت چـو ناکس به ده کـدخدایی کند کـشاورز باید گـدایی کند پایـنده ایـران🦁

یاد خودم افتادم موقعی که دانشجو بودم یبار اینکارو کردم با هندزفری بودم کسی هم نفهمید خیلی بهم چسبید ...

حالا من یه تعداد سوال بلند رو خودم باصدای خودم رکورد کرده بودم که پلی کنم سرامتحان شاید ازشون اومده باشه. اونموقع هندزفری سیمی بود.چقدر استرس داشتم.چادری بودم اون زمان.هیچی مشخص نبود یهو زدم رو پلی صدام پخش شد ....به خودم😄 بعد نگاه کردم دیدم هیچکس چرا متوجه نشده فهمیدم صدا فقط تو گوش خودمه😆تجربه ترسناکی بود

یه تعداد سوال ازش نوشتم ولی همش جامیموندم از ویس!!

دردم از یار است و درمان نیز هم
چیه رشتت

ادبیات عرب

حالا من یه تعداد سوال بلند رو خودم باصدای خودم رکورد کرده بودم که پلی کنم سرامتحان شاید ازشون اومده ...

من ایرپادمدارم ولی جرات ندارم میترسم وسط خاموش بشه استرسمبدتر بشه

ادبیات عرب

او سخته

|درود به مــردم شریـف ایـران| در این خـاک زرخیز ایـران زمیـن نبودند جز مردمی پـاک دیـن پـدر در پـدر آریـایی نژاد ز پشت فریـدون نیـکو نهاد کـجا رفـت آن دانـش و هوش ما که شد مهـر میـهن فراموش ما نبود این چنـین کـشور و دیـن ما کجا رفت آیین دیـرین ما در این کـشور آزادگـی ارز داشت کشـاورز خود خانـه و مرز داشت نه دشـمن در این بوم و بر لانـه داشت در بیـگانه جایی در این خانـه داشت چـو ناکس به ده کـدخدایی کند کـشاورز باید گـدایی کند پایـنده ایـران🦁

من یبار مهمون داشتم اصلا نشد بخونم بعد گفتمبذار اینکار کنم دیگاز اون ببعد هی انجامش دادیمبا دوستام ی ...

نه بابا نترس ریلکس باش هیچ اتفاقی نمیوفته

والا همه دوستای من اینطوری امتحان میدادن بعد من مثل خر میخوندم دیگه ترم آخر بودم گفتم بزار یبار امتحان کنم ببینم چه شکلی هست اولشم میترسیدم اما بعدش دیگه اوکی شدم ولی چه فایده دیگه ترم آخر بودم دیر دست بکار شدم😂😂😂

زندگی زیباست ...
من ایرپادمدارم ولی جرات ندارم میترسم وسط خاموش بشه استرسمبدتر بشه

چه چیزا اومده

زمان ما هندزفری سیمی بوداز زیر مانتو سیمارو رد کرده بودم

سال ۹۴

حالا من یه تعداد سوال بلند رو خودم باصدای خودم رکورد کرده بودم که پلی کنم سرامتحان شاید ازشون اومده ...

وای اره 😂😂😂😂

زمان منم همینطوری بود باید صدامو ضبط میکردم بعد سر جلسه پلی میکردم تازه من رشتم زبان انگلیسی بود کلی ویس به زبان انگلیسی داشتم ولی آروم ضبط کرده بودم که جا نمونم

زندگی زیباست ...

[QUOTE=408589555]وای اره 😂😂😂😂 زمان منم همینطوری بود باید صدامو ضبط میکردم بعد سر جلسه پلی میکردم تازه من رشتم زب ...[/QUOTE

چه جالب منم زبانم

منم مثلا اروم خونده بودم ولی جامیموندم