ddeellrroobbaa مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 153 عنوان این بچه چرا اینجوریه 64 بازدید | 7 پست 8سالشه ولی ی فحش های میده که من معنیش و نو نمیدونم چیکار کنم مراقب فیلم های که میبینه هستیم مراقب آهنگایی که گوش میده هستیم پسر خاله مه و الان چند روزیه پیش ماست روانی شدم واقعا 1404/11/06 | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khamoooooosh عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 725 ی دونه بزنید تو دهنش دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20369 نميدونم چرا بعضي بچه ها اينطوري ميشن مثل بچه جاريم خيلييي فحش ميده ٣ سالشه حالا پدر مادرشم اصلا فحش نميدنا مهدم نميره البته اوايل مدام بهش خنديدن بچه روش باز شده 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ddeellrroobbaa مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 153 تو مدرسه یاد میگیره حتما نمیدونم چیکار کنم والا شوخی های جنسی هم میکنه
ddeellrroobbaa مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 153 ی دونه بزنید تو دهنش زدنش ی بار بعد بیشتر فحش داد
sojon عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 3309 نميدونم چرا بعضي بچه ها اينطوري ميشن مثل بچه جاريم خيلييي فحش ميده ٣ سالشه حالا پدر مادرشم اصلا فحش ... گلم ببخشید فضولی میکنم اگر پدر مادر عمه خاله دایی و... فوش ندن بچه ۳ ساله از کجا میخاد این کلمات رو یاد بگیره؟فوش دادن بچه نتیجه فوش دادن خانواده هست
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 20369 گلم ببخشید فضولی میکنم اگر پدر مادر عمه خاله دایی و... فوش ندن بچه ۳ ساله از کجا میخاد این کلمات رو ... نميدونم اخه خيلي حرفاي زشت ميزنه شايد تو خونه ميزنن اخع اين فحشارو كسي تو جمع خانواده نميگه كه 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚