2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ابن دوتا اسم چیه

207 بازدید | 23 پست

حامی

هانا

خوبن؟امروزی هست؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هانا و حنا رو خیلی دوست دارم

جدید نیستن ولی همیشه زیبان

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

جفتشونو دوس دارم قشنگن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
هانا و حنا رو خیلی دوست دارمجدید نیستن ولی همیشه زیبان

منم از هانا خیلی خوشم اومده دنبال اسم پسرم بهش بیاد.

حامی خوب نیست؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم از هانا خیلی خوشم اومده دنبال اسم پسرم بهش بیاد.حامی خوب نیست؟

چرا اونم قشنگه

هیرا هم خوبه

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

هاكان. هيراد. ماهان. به نظرم اكه اسم قشنك دبكه ديدي بذار مهم نيست بهم نيان مكه جقدر قراره دو تا بجه ...

چون دخترم اسمش هستیه میخوام یچیزی باشه سه تاشون بهم بخوره...