2777
2789
عنوان

ایا با پیاز درمانی نتیجه گرفتین

2234 بازدید | 21 پست

من سه سال ازدواج کردم باردار نمیشم تخمدانم سایزش ۱۲هست کوچیکه ایا؟شوهرمم عالیه دکتر گفته برو عکس رنگی اما میترسم به نظرتون با پیاز درمانی سایز فولیکولام بزرگ تر میشه کسی هست نتیجه گرفته باشه؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو شاید لوله هات بسته باشن بعد خود دکتر بهت آمپول میده که فولی هات بزرگشن

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
پیاز درمانی چیه؟

پیاز نارنجی بزرگ.روزی 2بار نیم ساعت قبل ناهار نیم ساعت قبل شام بعد خوردن پیاز آب هویجو انجیر بخور.
پیازو بشور با پوست خورد کن تو یه لیوان آب درحال جوش درشو بزار 5دقیقه بجوشه.صافش کن با صافی ولرم بخور.
یه هویج بزرگو خورد کن با 10تا انجیر خشکو خورد کن تو یه لیوانو نصفی اب در حال جوش بریز درشو بزار 20 دقیقه آروم بجوشه.نصفشو بعد پیاز قبل ناهار نصف دیگشم بعد پیاز قبل شام بخور
ولی پیازو تازه تازه درست کن .
از روز اول پریود شروع کن تا 15 روز بخور بعد قطع کن تو این زمانم اقدامتم داشته باش یه روز درمیون.15 روز خوردی دیگه نخور صبر کن پریود شی.دوباره شروع کن از اول پریود.
چون ممکنه باردار باشی بعد 15 روز بخوری باعث سقط میشه.

ولی اصلش اینه که ۱۵روز بخوری

من و همسرم همه چیمون نرمال بود ولی 6ماه اقدام کردم نشد .دکترم گفت بایدبری عکس رنگی ولی قبلش پیازو امتحان کردم جواب داد.فکرمیکنم برای تخمک گذاری خوبه 

امتحان کن ضرر نداره که

پیاز نارنجی بزرگ.روزی 2بار نیم ساعت قبل ناهار نیم ساعت قبل شام بعد خوردن پیاز آب هویجو انجیر بخور. پ ...

مرسی عزیزم 

ماه بعد امتحان میکنم

اگه سوال داشتم میشه بهت پیام بدم؟

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش