fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 956 عنوان بارداری 168 بازدید | 12 پست رابطه بدون جلوگیری داشتم ۲ روز بعدش قرص اورژانسی خوردم الان ۲ روز ار موعدم گذشته هنوز پریود نشدم بنظرتون باردارم؟کی بیبی چک بزنم؟ کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻 1404/11/05 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 6217 چند روز از اورژانسیت گذشته دقیق؟؟ بگو تا توضیحت بدم نترس
tongue عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 76 ۵ تا ۱۴ روز بعد از خوردن قرص پریود میشی اگه بعد از دو هفته پریود نشدی بیبی چک بزن.
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 956 چند روز از اورژانسیت گذشته دقیق؟؟ بگو تا توضیحت بدم نترس ۵ روز کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 956 ۵ تا ۱۴ روز بعد از خوردن قرص پریود میشی اگه بعد از دو هفته پریود نشدی بیبی چک بزن. ممنون عزیزم کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 6217 ۵ روز بین ۵ تا ۱۱ روز طول میکشه خونریزی شروع بشه . مال من گاهی ۱۷ روزم میشد پس نگران نباش. چه دوزی اورژانسی خوردی؟؟
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 956 بین ۵ تا ۱۱ روز طول میکشه خونریزی شروع بشه . مال من گاهی ۱۷ روزم میشد پس نگران نباش. چه دوزی اورژان ... ممنون عزیزم ۱و نیم خوردم کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 6217 ممنون عزیزم ۱و نیم خوردم کار درست رو کردی تا ۷۲ ساعت بعد اورژانسی جواب میده . اصلا استرس نداشته باش تو ذهنت باشه تا ۱ هفته دیکه میشی. حالا برو به زندگیت برس. ضمنا پریودت این دفعه سنگینه نگران تباش
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 956 بین ۵ تا ۱۱ روز طول میکشه خونریزی شروع بشه . مال من گاهی ۱۷ روزم میشد پس نگران نباش. چه دوزی اورژان ... ولی روی جعبه قرص نوشته اگه یه هفته بعد خوردن قرص پریود نشدین تست بدین کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 956 کار درست رو کردی تا ۷۲ ساعت بعد اورژانسی جواب میده . اصلا استرس نداشته باش تو ذهنت باشه تا ۱ هفته دی ... ممنون بابت راهنماییت عزیزم💕 کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 6217 ولی روی جعبه قرص نوشته اگه یه هفته بعد خوردن قرص پریود نشدین تست بدین زر میزنه. دوس داری بی بی چک بزن اما ما بصورت عینی تجربه اش کردیم نوشته چه اهمیتی داره
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 956 زر میزنه. دوس داری بی بی چک بزن اما ما بصورت عینی تجربه اش کردیم نوشته چه اهمیتی داره اره مرسی عزیزم من بار اولمه که میخورم تجربه ندارم🥲 کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 6217 اره مرسی عزیزم من بار اولمه که میخورم تجربه ندارم🥲 استرس داشته باشی عقب میفته نگران نباش. اورژانسی خیلی دقیق کارشو بلده