من حدود یک سال پیش تو این سایت ثبت نام کردم و اصلاً نصف روزم توش نبودم، بعد یکی دو روز پیش اتفاقی و از روی بیکاری گذرم افتاد اینجا و دیدم عه قبلاً ثبت نام کردم.
قوانین سایت رو طبق عادت قبل از ورودم خوندم و دیدم که نوشته هیچ محدودیتی برای حضور آقایون نیست.
بازم میبینم اینجا انگار مردا جذام دارن، یعنی خانوما جدی به این باور رسیدن که این یه سایت اختصاصی که برای اونا تعیین شده و آقایون حق حضور ندارن؛ این در حالی که هدف سایت این نیست.
بعد یه سریا میگن اینجا خانوما در مورد مسائل خیلی خصوصی و زناشویی و..... حرف میزنن.
خب اولاً این مسئولیتش به عهده خوده اون خانوم که تصمیم گرفته در یک سایت عمومی، مسائل خصوصیشو مطرح کنه.
دوماً من به عنوان یه پسر واقعاً به خودم اجازه نمیدم یه سری تاپیکا رو باز کنم، چه برسه نظر بدم، نه به خاطر این که خجالت بکشم و..... با خودم میگم این موضوع اصلاً به من ربطی نداره که بخوام بخونم یا بدونم.
میمونه یه دسته سوم که یه عده آدم مریضن که خب همه جا هستن و مزاحمت ایجاد میکنن دیگه ربطی به نی نی سایت و تلگرام و اینستاگرام نداره.
بعد یه چیز مسخره تر، میبینم یه سریا تاپیک زدن یه پسر بهشون درخواست دوستی داده اومدن نوشتن فلان فلان شده چرا به من درخواست دادی و....😐
من خودم تا حالا به هیچ کس تو این سایت درخواست ندادم ولی خانوم یکم به خودت به عنوان یک انسان دارای عقل و شعور احترام بذار، تو قدرت فکر داری قدرت انتخاب داری، صرف درخواست دادن کسی در هیچ جای دنیا دلیل مزاحمت نیست، این واقعاً حرکت چیپ و مسخره ایه، خب دوست نداری قبول نکن، جواب نده، بلاک کن، دیگه این کارا چیه!
همه ی اینا رو گفتم که بگم واقعاً همه ی آقایونی که اینجان مریض جنسی و خاله زنک و این چرتو پرتا نیستن، مثل شما اومدن تو این شرایط بی نتی و.... یه ساعت فقط وقت بگذرونن همین.