2777
2789
عنوان

این سایت مال خانوماست

361 بازدید | 16 پست

من حدود یک سال پیش تو این سایت ثبت نام کردم و اصلاً نصف روزم توش نبودم، بعد یکی دو روز پیش اتفاقی و از روی بیکاری گذرم افتاد اینجا و دیدم عه قبلاً ثبت نام کردم.

قوانین سایت رو طبق عادت قبل از ورودم خوندم و دیدم که نوشته هیچ محدودیتی برای حضور آقایون نیست.

بازم میبینم اینجا انگار مردا جذام دارن، یعنی خانوما جدی به این باور رسیدن که این یه سایت اختصاصی که برای اونا تعیین شده و آقایون حق حضور ندارن؛ این در حالی که هدف سایت این نیست.

بعد یه سریا میگن اینجا خانوما در مورد مسائل خیلی خصوصی و زناشویی و..... حرف میزنن.

خب اولاً این مسئولیتش به عهده خوده اون خانوم که تصمیم گرفته در یک سایت عمومی، مسائل خصوصیشو مطرح کنه.

دوماً من به عنوان یه پسر واقعاً به خودم اجازه نمیدم یه سری تاپیکا رو باز کنم، چه برسه نظر بدم، نه به خاطر این که خجالت بکشم و..... با خودم میگم این موضوع اصلاً به من ربطی نداره که بخوام بخونم یا بدونم.

میمونه یه دسته سوم که یه عده آدم مریضن که خب همه جا هستن و مزاحمت ایجاد میکنن دیگه ربطی به نی نی سایت و تلگرام و اینستاگرام نداره.

بعد یه چیز مسخره تر، میبینم یه سریا تاپیک زدن یه پسر بهشون درخواست دوستی داده اومدن نوشتن فلان فلان شده چرا به من درخواست دادی و....😐

من خودم تا حالا به هیچ کس تو این سایت درخواست ندادم ولی خانوم یکم به خودت به عنوان یک انسان دارای عقل و شعور احترام بذار، تو قدرت فکر داری قدرت انتخاب داری، صرف درخواست دادن کسی در هیچ جای دنیا دلیل مزاحمت نیست، این واقعاً حرکت چیپ و مسخره ایه، خب دوست نداری قبول نکن، جواب نده، بلاک کن، دیگه این کارا چیه!

همه ی اینا رو گفتم که بگم واقعاً همه ی آقایونی که اینجان مریض جنسی و خاله زنک و این چرتو پرتا نیستن، مثل شما اومدن تو این شرایط بی نتی و.... یه ساعت فقط وقت بگذرونن همین.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه چیت اوکی بود

ولی اون درخواست دوستی رو موافق نیستم

خیلی وقتا شده خانم درخواست داده مرد دراومده حرفای بد زده

یا پسره تا میگی بفرمایید میگه بیا شیطونی کنیم🤮😑

سایتم بسته میشه آدم حوصلش سر میره معمولا درخواست میدن البته من تا جایی که میشه قبول نمیکنم

نمونش یکیه دوبار درخواست داد آبروشو به طور وحشتناک بردم اومد گفت ولم کن

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

خب وقت بگذرون کسی کاریت نداره حتما میخوای یکار دیگه کنی بجز وقت گدروندن خب زنا خوششون نمیاد وگرنه کس ...

من صرفاً در مورد یه سری رفتارها و طرز فکر اشتباه که توی این دو روز در مورد حضور آقایون دیدم یه متن نوشتم و خواستم بگم درست نیست، کسی کاریت داره چیه!

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

همه چیت اوکی بودولی اون درخواست دوستی رو موافق نیستمخیلی وقتا شده خانم درخواست داده مرد دراومده حرفا ...

مگه اینجا گزینه ی بلاک و.... نداره؟

من صرفاً در مورد یه سری رفتارها و طرز فکر اشتباه که توی این دو روز در مورد حضور آقایون دیدم یه متن ن ...

خب رفتار یسری همجنسات مزاحمته کجای طرز فکر خانمای سایت اشتباهه

نکنه توقع داری هر خواسته ایی دارید خانما تن بدن برای این ناراحتی

برای کسی مزاحمت ایجاد نکنید کسی کاریتون نداره صب تا شب اینجا باش کسی چیزی نمیگه

خب رفتار یسری همجنسات مزاحمته کجای طرز فکر خانمای سایت اشتباهه نکنه توقع داری هر خواسته ایی دارید خا ...

خانوم شما احتمالاً متن رو درست نخوندید.

شما از کجای حرف من این برداشتو کردین که توقع دارم خانوما به هر خواسته ای تن بدن؟

من تو متنم گفتم کسی که مریض و قصدش مزاحمته همه جا از کوچه و خیابون گرفته تا همه ی سایت ها و پلتفرم ها هست و بحثش فرق میکنه و تکلیفشم روشن، یا بلاک یا گزارش یا.......

تمام حرف من این بود که در این چند روز با تاپیک ها و نظراتی مواجه شدم که با صرف حضور تمام آقایون در این سایت مخالف بودن و منم گفتم به نظرم این طرز فکر درست نیست؛ همین!

خانوم شما احتمالاً متن رو درست نخوندید. شما از کجای حرف من این برداشتو کردین که توقع دارم خانوما به ...

با اقایون مزاحم مشکل دارن وگرنه یسری اقایون تو سایت هستن خصوصی نمیرن خانمای سایتو اذیت نمیکنن و تاپیک میزنن میریم نظر میدیم مشکلیم نیست شاید ندیدیشون

با اقایون مزاحم مشکل دارن وگرنه یسری اقایون تو سایت هستن خصوصی نمیرن خانمای سایتو اذیت نمیکنن و تاپی ...

چرا اتفاقاً با خانومای محترمی که خیلی اوکی با هم در مورد یه موضوع حرف زدیم و تبادل نظر کردیم هم برخورد داشتم.

ولی روی صحبتم با این دسته خانومای محترم نبود.

لغو دوستی داره باید تگ بشن دیگه درخواست ندن حرف بد بزنن

تاثیری نداره آخه.

آدمی که ذره ای ارزش واسه خودش قائل نباشه و هیچ شخصیتی نداشته باشه براش مهم نیست اصلاً.

شما فکر میکنی یهو میاد با خودش میگه واااای رسوا شدم آبروم رفت و....

این سایت نشد یه سایت دیگه، نشد خیابون کوچه و....

همون لغو دوستی و گزارش و.... به نظر من از همش بهتره.

حیف تاپیک که بخوای خرج یه همچین آدمایی کنی.

تاثیری نداره آخه.آدمی که ذره ای ارزش واسه خودش قائل نباشه و هیچ شخصیتی نداشته باشه براش مهم نیست اصل ...

چندسالته؟ اینجا ایرانه نباید به اینا رو داد شاید بازم این کارو بکنه ولی حداقلش اینه با من دیگه کاری نخواهد داشت

تاثیری نداره آخه.آدمی که ذره ای ارزش واسه خودش قائل نباشه و هیچ شخصیتی نداشته باشه براش مهم نیست اصل ...

چندسالته؟ اینجا ایرانه نباید به اینا رو داد شاید بازم این کارو بکنه ولی حداقلش اینه با من دیگه کاری نخواهد داشت