2821
2789
عنوان

دارم تهدید میشم😭

1064 بازدید | 81 پست

سلام من ۲۲ سالمه و سه سال پیش با ی پسر وارد رابطه شدم اولش همه چیز خوب بود ولی کم کم پرخاشگری و شکاک بودن و فحاشیش شروع شد دو سه بارم کتکم زد و ب شدت بد دهن هست و فحش میده بخاطر یک سری موضوعات تموم شدن این رابطه رو نمیتونم قبول کنم(خودتون حدس بزنید نمیتونم بگم میترسم بترکه) و اینم بگم خیلی دوسش دارم و حتی با التماس بردمش تراپی ولی مشاور بهم گفت فقط فرار کن این آدم پارانویید و پرخاشگری شدید داره ولی من سه سال از عمرم رو گذاشتم و همه چیزمو ب فنا دادم بخاطرش اینم بگم خانواده خوبی ندارم نه از لحاظ عاطفی حمایت میکنن نه از لحاظ مالی ازم توقع دارن خودم از پس کل زندگیم بر بیام و هزار تومن پول هم بهم نمیدن و تحت فشارم میزارن از یک سمتم میترسم با این آدم ازدواج کنم و بدبخت تر بشم از لحاظ مالی صفر صفر هستم و دانشجو ام تنها امیدم برای زندگی خوب و رفاه ازدواج با این آدم بود اینم بگم بعضی وقتا خیلی خوب و مهربونه ولی بیماره و دست خودش نیست😭😭😭 چند بار تهدیدم کرده که منو میکشه و خیلی پرخاشگری میکنه و منو میترسونه یبارم عکس تفنگ و گلوله فرستاد واسم گفت خودتو اعضای خانوادتو میکشم

باید چیکار کنم که درست باشه و بیشتر از این خراب نکنم زندگیم رو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سه سال عذاب بکشین و رها کنین بهتره یا نه، سی سالم عذاب بکشین؟!

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز