2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

120 م الان یخچال معمولیه

دوو الان 120 م

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

باید بگید مثلا بودجه ما ۲۰۰ تومنه خودت تقسیم کن بین ۳ قلم جنس

مگه اونا جهیزیه خریدنی شما رو میبرن ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
باید بگید مثلا بودجه ما ۲۰۰ تومنه خودت تقسیم کن بین ۳ قلم جنسمگه اونا جهیزیه خریدنی شما رو میبرن ؟

وسایل خونرو باید زن خونه انتخاب کنه دیکه پدرشوهر مگه بابد انتخاب کنه پیگ می هستین چقد

ز هر خون دلی سروی سر افراشت🕊️

به همون کیفیت جهازی که خودش میخواد بخره ، انتخاب کنه

👌👌👌

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
وسایل خونرو باید زن خونه انتخاب کنه دیکه پدرشوهر مگه بابد انتخاب کنه پیگ می هستین چقد

پیک می چیه یاد گرفتید همه جا میگید

گرونیه مگه میتونن بیچاره خانواده ها مخصوصا داماد عروسی بگیره طلا بگیره لباس بگیره جهیزیه هم عملا نصفشو ، یعنی چند تکه گرونا رو بگیره ،،،، چخبره بابا ، دخترا کمی یواشتر

چیزایی که خونه باباشون ندیدنو از داماد میخان،،، بد نیست اول زندگی یکم هر دو درکشونو ببرن بالا

پیک می چیه یاد گرفتید همه جا میگید گرونیه مگه میتونن بیچاره خانواده ها مخصوصا داماد عروسی بگیره طلا ...

مطمینن باش همه خونه باباشون یخچال دیذن دامادم نداره زن نگیره مجبورش نکردن که قرار نیس خونه شوهر بدتر از خونه بابا باشه گه مغز خر خورده دختر شوهر کنه

ز هر خون دلی سروی سر افراشت🕊️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز