2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
من 3 ماهه باردار هستم همیشه کمک مادر شوهرم میکردم (البته کی که قدر بدونه) دیروز ظهر پدر شورم 6تا مرغ ...

بزن لهش کن

مرد متوقع

تقصیر خودته دیگه

رفتی تو یه خونه

چررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا زیر بار زندگی تو یه خونه میرید

تو رو خدا یکی توضیح بده اه از دست شماها

ازدواج بدون شغل و شخصیت مستقل...خانه داری و کمک وردست مادر شوهر

خدا شماهارو بخاطر ظلمی که به خودتون کردین نمیبخشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 3 ماهه باردار هستم همیشه کمک مادر شوهرم میکردم (البته کی که قدر بدونه) دیروز ظهر پدر شورم 6تا مرغ ...

ببخشیدا ولی واقعا شوهر نفهمی داری که رو زن حامله دست بلند میکنه.میگفتی به تو چه ربطی داره مگه خاله زنکی؟!ای بابا اعصابم خرد شد.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
بد عادت شدن گلم، خدا به دادت برسه

همون بخدا قبلا همیشه کمکشون میکردم الان باردار شدم هر لحظه بالا میارم سختمه تاه ما طبقه پایینیم اونا بالا حیاط مشترم ولی شوهر نفهم من می

گه تو شب و روزمثل خرس میخوابی نمیری کمک پدر و مادرم منم گفتم من تعهد ندادم تو پسرشونی تو برو کمکشون

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

اشتباه از خودت بوده از اول عادتشون دادي

منم مادرشوهرم توقع داشت من برم همه كاراشو كنم عين كلفت اما از اول اينقدر بهونه اوردم نرفتم كه ميدونن وظيفه ي من نيس

الانم چندبار اين دعواهارو تخمل كن تا شوهرت عادت كنه

بایدمیرفتی...و بعدش حالت بدمیشدبرمیگشتی...اینطوری گفتی فکرمیکنن ازسرت بازکردی...گرچه بازم شوهرت حق نداشته دعوات کنه...منم بامادرشوهرم تویه واحدزندگی میکنم....امادانشگاه میرم..وبچمو میذارم پیشش...کاریم ازدستم بربیادانجام میدم...معمولاکارامومیذارم وقتی همه خونه بودن جلوی اوناانجام میدم ک ببینن ووقتی تنهاباشم استراحت میکنم....هیچوقتم ب خودم فشارنمیارم

بزن لهش کن مرد متوقع تقصیر خودته دیگه رفتی تو یه خونه چررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا ...

حق باتو شوهر من تک پسره بچه اخر  ما طبقه پایینیم اصلا راضی نمیشه یه خونه  دورتر بگیریم زندگی شده کابوس قبلا که کلا صبح تا شب مهمون داریشون میکردم خدا گواه پیش همه میگفتن نوشین همش خوابه کمک ما نمیکنه جای تشکر

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
بزن لهش کن مرد متوقع تقصیر خودته دیگه رفتی تو یه خونه چررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا ...

آره با دست خودمون خودمونو بدبخت میکنیم

زندگیمون جهنم میکنیم

منم از تصمیم خودم پشیمونم که اومدم با اینا تویه ساختمون و روزی هزاربار خودمو لعنت میکنم

و اجازه نمیدم دوروبریام اشتباه منو تکرار کنن

من رابطم با خانواده شوهرم خیلی خوب بود 

فکرشم نمیکردم از نزدیک اینقدر بدجنس باشن

استارتر حالا واجب بود حامله شي الان؟مگه تازه عروس نيستي؟؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

وا خب حالت بدمیشه دیگه من ک حامله نیستم بو. مرغ خام اذیتم میکنه چه برسه ب شما 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
حق باتو شوهر من تک پسره بچه اخر  ما طبقه پایینیم اصلا راضی نمیشه یه خونه  دورتر بگیریم زند ...

روز اول نباید می شد

اصلا پسری که نمیخواد دور بشه نمیخواد مستقل بشه مرد کاملی نشده هنوز

سنگا رو از اول باید وا میکندین

هیچوقت نذارید این اشتباه تکرار بشه

این وضع زندگی باید جمع بشه از جامعه ما...یا مستقل یا اصلا ازدواج نکن

مجردی صد شرف داره به تاهل اینطور با دردسر

متاسف شدم و عصبانی 

چی بگم واقعا