2777
2789
عنوان

خانما

283 بازدید | 39 پست

موی بلند یا کوتاه؟

من موهام تا زیر باسنم هستن پرپشت لخت اما خودم حوصلشون ندارم با اینکه همه میگن کاش موهای ما بود میخام کوتاهشون کنم اما دو دلم بچه کوچیک دارم بهشون نمیتونم برسم موخوره گفتن از یطرف میگم برم موخوره هاشون بگیرم حیفه بزارم بمونه.. هربارمیرم اریشگاه منصرفم میکنن اونایی اونجان

موی بلند تاابد

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چی به صورتت بیاد

بعضیا مدل موی کوتاه واقعا خیلی بهشون میاد

دختر طبیعت💚✨انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

من موهام بلنده حوصله ام بهش نمیرسه سرکار میرم همش زیر مقنعه ست ولی همسرم اجازه نمیده کوتاه کنم

وای دقیقا شوهرم خوشش نمیاد بزنن بیرون منم عاشق موهامه

ععع واقعاا؟

بله

ولی من خودم موهام کوتاهه دقیقا مث پروفم

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️