2777
2789
عنوان

کبودی کف دست

778 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من امروز عضو شدم.مجرد و 29سالمه

راستش دیروز عصبانی شدم و دستامو کوبیدم در.بعدش دیدم کف دستم چند جا کبود شده خیلی ترسیدم.امروز آزمایش خون دادم.نمیدونم جوابش چی میشه

هم از کم خونی میتونه باشه هم آرتریت روماتوئید و هم سرطان خون

دلم میخواد آزمایشم پاک پاک باشه.توروخدا برام دعا کنین.

چند وقتیم بود دستم از شونه درد میکرد.ایکاش همش بخاطر نزدیکی به پریود باشه.آخه خوندم کبودی هم جز علایم پیش از قاعدگیه.

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

گلم وقتی خودت دستت رو کوبوندی به در خب طبیعیه کبودی نگرانی نداره آزمایشات هم خیر ان شاء الله 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

مرسی نورا جان.قبول میکنم که من زیادی نگرانم.اما آخه حدود یکماهه دستام درد هم داره.با یکی دارم برا ازدواج آشنا میشم میترسم چیزیم باشه :(

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان