2777
2789

پیش پیش تشکر میکنم بابت کادوهاتون  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   

🌹🌹🌹

🎁🎁🎁

🎊🎊🎊

🎈🎈🎈

مبارکههههه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌹🌹🌹 🎁🎁🎁 🎊🎊🎊 🎈🎈🎈 مبارکههههه

ممنون عزیزم  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
🎂🎂🎂 اینم کیک تولدت تولدت مبااارک🌼🌼🌼

خیلی ممنونم  

مبارکه چند ساله می شی؟

امروز میرم تو ۳۰  

کادوی من سلامتی خودتو خونوادته وایشالله یه عمر طولانی شاد باشی واینکه هرچی از خدای مهربون میخوای ب ...

بهترین کادو همینه عزیزم ممنونم  

پس کلی واسه خودت خانوم شدی عمو    

عمو ؟؟؟!!!  

👠👠بیا عزیزم قابل نداره ببخش کادو نکردم

ممنونم عزیزم بدون کاغذ کادو هم قبوله  

سلام جیییییییغ هووووووورا، تولدت مباررررررک، لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی دسسسسسسسسست👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 انشالله که همیشه شاد و تندرست باشی گلم 

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂😘😘😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😘💖💖💖💖💖💖💖💖💖💙🍨🍨🍨🍨🍧🍦🍦🍦🍦🍦🍰🍰🍰

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
سلام جیییییییغ هووووووورا، تولدت مباررررررک، لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی ل ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم