2777
2789

سلام دوستان

وقتتون بخیر 

یک سوال داشتم 

اگر ب هر دلیلی خانوادتونو دعوت کنین و بعد. مادرشوهر بفهمه و بگه خوب کاری کردی دعوت کردی 

شما در جواب چی میگین ؟؟

بزارید. قضیه رو.بگم 

مادر. شوهر من فکر. میکنه من هیچ روابطی با کسی ندارم نه همسایه نه دوست نه اینکه کسی بیاد خونمون خلاصه بماند 

خانم برادرمن یک حاملگی پوچ داشت و خیلی از نظر روانی بهم ریخت حالت افسردگی پیداکرد از. قضا مادرشوهر من فهمید بماند ک پاشد. اومد خونه مامان من و کلی گریه و ناله (حالا خدا شاهده گریه دلسوزناکی بود یجوری ب مامان من فخر. میفروخت ک نوه داره و عروساش سالمن ) و کلی هم ب مامانم میگفت افسرده شده عروست و فلان و فلان 

تیکه نه ها مثلا از روی دلسوزی مثلااااا

بعد. مدتها ب اصرار زن داداشمو اوردم خونمون  حالا میخام ب مادرشوهرم بگم ک مهمون دارمو صد درصد هم برمیگرده میگه خوب کاری کردی دعوتش کردی افسردگی گرفته و از این حرفا 

راستش از این حرفش بدم میاد که فکر میکنه اون تصمیم گیرندست 

الانم هر جا میشینه میگه فلانی زن داداشش بعد. سالهاباردارشده فهمیدن بارداری پوچ بوده  ینی الان همه خبردارشدن دلسوزونکی الکی میکنن 

اینم در نظر داشته باشید خیلی دخالت میکنه تو. امور پدر و مادر و برادر من حالا ما بر حسب احترام هیچی نمیگیم ولی ایشون خودشون یک دختر سن بالا و مجرد داره  ک داره تو شهر دیگه با دوستاش مجردی زندگی میکنه(خیلیم خانواده مذهبی هستن)که هیچ کس جرات نداره بپرسه دخترت خوبه کجا هست ینی اصلا ب دیگران رو نمیده که بپرسن

ینی کور خودش بینای بقیه

میخام یک جوابی بدم ک دیگه حرفی  نزنه درباره زن داداشم و اتفاقی ک براش افتاده و اینکه من اختیار خونمو دارم هر کیو. بخام دعوت میکنم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم چرا باید بهش بگی ک مهمون داری 

اخه فکر میکنه خونه من هیشکی نمیاد بخدا 

بعدشم توقع دارهاصلا و. ابدا نه بابا مامانم بیان نه برادرم 

فقط خودش همین و بس تفکرش اینه خرج میزارم رو دست پسرش 

من تو شهر غریبم توقع داره از صبح تا شب تو. خونه تنهاباشم

من اگه بودم یه بار الکی بهش میگفتم که یکی از دوستای قدیمم رو دیدم و اون خبر داشت که زن داداشم بارداری پوچ داشت هی خواست اخ و اوخ کنه برگشتم بهش گفتم انشاالله هر کس اونو منع میکنه به سر عزیزش بیاد

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید
یه جوری حالیش کن که زنداداشت حالش خوب شده و چیزیش نیست 

واقعا هم خوبه ی اتفاق بوده ممکنه برا هرکی پیش بیاد

ولی از اینکه میشینه پیش مامانم هی نمک رو زخمش میزنه ناراحت میشم

نمیدونم. بنده خدا اخه دخالت نکرده که. میگه خوب کردی دعوت کردی. حرفی نمیزنه که مخالف رفتار شما باشه.

بعدم اون قسمتی که نوشتب فخر میفروخت که عروسای من سالمن. من فک می کنم شما دچار سوتفاهم شدین یا اینکه چون از مادرشوهرتون خوشتون نمیاد هر حرفی بیچاره میزنه برداشت بد میکنید. خب شما عروس ایشون و دختر مامانتون هستین. اگه ایشون به داشتن عروس سالم افتخار کنه، مادر شما باید به داشتن دختر سالم فخر بفروشه. 

من که از روی نوشته هات احساس کردم در کل مادرشوهر خوبی داری.اگه هم اختلاف نظر با هم دارید از سر بدجنسیش نیست.

نه بابا اتفاقا باید جوابشو بده تا دیگه مادرشوهره دخالت نکنه و تو همه مسائل اظهارنظر نکنه

لج میکنه به نظر من ..اصلا چیزیتو نگو

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
من اگه بودم یه بار الکی بهش میگفتم که یکی از دوستای قدیمم رو دیدم و اون خبر داشت که زن داداشم باردار ...

ای بابا 

عزیز 

همینجوری پشت سر من حرفه چرا  فلانی ظرف نمیشثره فلانی صمیمی نمیشه اینمبگم ک قتلم واجبه

واقعا هم خوبه ی اتفاق بوده ممکنه برا هرکی پیش بیاد ولی از اینکه میشینه پیش مامانم هی نمک رو زخمش می ...

به مامانت بگو هروقت میبینتش هی از عروسش و زندگیشو ....تعریف و تمجید کنه بزار بسوزه 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
اخه فکر میکنه خونه من هیشکی نمیاد بخدا  بعدشم توقع دارهاصلا و. ابدا نه بابا مامانم بیان نه برا ...

ب نظر من اگه میخوای بهش بگی خونوادتو دعوت کردی بزار واسه بعد از مهمونیت مثلا ۲روز بعدش بگو جاتون خالی پریشب مامانم و داداشم اینارو دعوت کردم خیلی خوش گذشت.بعد اگه گفت مگه زن داداشت بهتر شده بگو از اولشم چیزیش نبود بارداری پوچ ممکنه واسه هر کسی اتفاق بیفته حتی ممکنه واسه خودم یا دختراتون اتفاق بیفته شاید اینجوری دیگه چیزی نگه

نمیدونم. بنده خدا اخه دخالت نکرده که. میگه خوب کردی دعوت کردی. حرفی نمیزنه که مخالف رفتار شما باشه. ...

نه عزیز  تعریفت کنم تو غربت چه کارا ک نکردن متوجه میشی چی هست 

بعد عزیز فکر کردی از سر دلسوزی میگه خوب کردی دعوتش کردی؟؟؟؟چند روز پیش اومد خونمون همسایمون اومد درخونه ازم چیزی بخاد یکم باهم خوش و بش کردیم وقتی که اومدم تو خونه گفت مگه با همسایت در ارتباطی فکر کردم روابطی با کسی نداری 

یا مثلا بهم میگه دوستی کسی داری اشکال نداره دعوتش کن 

بخدا همین جمله ینی اگه از نظر اون اشکال داشت نباید دعوت کنم  ینی من منتظرم اون دستور بده تا دعوت. کنم 

ببخشید ولی امورات خانواده شمارو چرا باید بدونه که دخالت کنه؟

اگرم تو موردی دخالت کرد و داشت حرف بیخود میزن اصلا به حرفش توجه نکن طوریکه خودش متوجه بشه 

به شوهرتم بسپار که اصلا دوست نداری در مورد خانوادت مادرش قضاوت کنه یانظر بده   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود