سلام من ارشد روانشناسی دارم و میخام آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم برای آموزگار ابتدایی ولی توی دفترچه ی سری شرایط سخت داشت مثلا اینکه باید در صورت قبولی دوره یکساله مهارت آموزی بدون حقوق و مزایا بگذرونیم یا اینکه بعد از قبولی در آزمون جامع باید تعهد محضری بدیم ک ده سال کار کنیم و درصورت انصراف باید خسارت بدیم یکی این دوتا شرط رو برای من بیشتر توضیح بده چون من ده سال نمیتونم آموزگار ابتدایی باشم میخام ببینم اگه اینطوره اصلا آزمون ندم؟
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
نه عزیزم.یه فرم داره که پر میکنی و بعد اگه خوش شانس باشی باهات موافقت میکنن
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی...
آنچه در دستت بود،
امانتی پنهان بود که حراج شد،
آنچه نباید بگویی گفته شد،
فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند!
حرف، حرف ویران کردن دل است،
نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
من خیلی این یک سالی که معلم شدم اذیت شدم.اگه واقعا دوست نداشته باشی خیلی بهت سخت میگذره.به اندازه ده سال پیر شدم.
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
من خیلی این یک سالی که معلم شدم اذیت شدم.اگه واقعا دوست نداشته باشی خیلی بهت سخت میگذره.به اندازه ده ...
من دوس دارم ولی نمیتونم ده سال ابتدایی درس بدم واقعا سختمه اگه واقعا بشه تغییر سمت داد خیلی بهتره بعدم من هنوز ازدواج نکردم و توی ده سال مسلما تغییرات زیادی توی زندگی ایجاد خواهد شد یکم توی این مورد تردید دارم
ببخشید می تونی از حقوق و مزایات بگی مثلا چقدر حقوق می گیری و چه مزایایی برای شما تعلق می گیره ...
حقوق دریافتی حدود یک ملیون و چهارصد و مزایای خاصی نداشتم
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
من دوس دارم ولی نمیتونم ده سال ابتدایی درس بدم واقعا سختمه اگه واقعا بشه تغییر سمت داد خیلی بهتره بع ...
اگه علاقه داری شک نکن که میتونی. تدریس ابتدایی در پایه های پایین مشکله. از چهارم به بالا خیلی راحته.بزرگترن.راحت میشینن و تو درستو میدی.ثانیا میتونی از کلاس خصوصی چندبرابر حقوقت کسب درآمد کنی
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
اگه علاقه داری شک نکن که میتونی. تدریس ابتدایی در پایه های پایین مشکله. از چهارم به بالا خیلی راحته. ...
من ساکن اصفهانم ولی متولدیکی از شهرستان های اطراف اصفهانم باید شهرستان محل تولدم رو انتخاب کنم برای اسنخدام یا خود اصفهانو؟تقریبا یکساله ساکن خود اصفهانم
ن مشکلم با هر روز مدرسه رفتنه میخاستم یا دبیر روان شناسی یا مشاورمدرسه رو انتخاب کنم ک هر روز ...
مشاور هم هر روز میره تازه معلم ابتدایی یک ماهی زودتر از مشاور تعطیل میشه.اگه شهرتون کوچیک باشه مثل شهر من.خود مشاور درس روانشناسی رو تدریس میکنه
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
من ساکن اصفهانم ولی متولدیکی از شهرستان های اطراف اصفهانم باید شهرستان محل تولدم رو انتخاب کنم برای ...
شهر محل تولد.تو خود اصفهان اصلا شانسی نداری.چون بچه های سهمیه دار پرش میکنن.بعد از یک سال میتونی تقاضای انتقالی بدی
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،
الان که فکر میکنم فقط استان رو مشخص میکنی.بعد از قبولی سه جا رو مشخص میکنی که خودشون میگن براساس نیاز کجا باید بری.پارسال اینطوری بود.من ۹۵ بودم.۹۶ اینطوری بود
حرمتها که شکسته شد
مسیح هم که باشی،
آنچه در دستت بود،