2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش پرورش یکی ب من بگه چی ب چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 42 پست
اطلاعات بدین دبگه خانوما. شرط سنی هم داره. آیا؟؟؟؟ 

بله دفترچه رو از سایت سنجش دانلود کنین همه رو نوشته داخلش

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
صدخان رستمه تازه اگه خان اول که نورچشمیا و فرزندان جایگزین فرهنگیان هستن عبور کنی

عزیزم من بچه فرهنگیم 

اینا همش شایعه هست کسی جایگزین ننه باباش نمیشه تو اموزش پرورش همچین چیزی ندارن 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بچه فرهنگیم  اینا همش شایعه هست کسی جایگزین ننه باباش نمیشه تو اموزش پرورش همچین چیزی ...

چندنفر از اطرافیان همیطوری الان دارن فعالیت میکنن. 

ببخش عزیزم قصد تهمت زدن نداشتم حق با شماست حلال کن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یعنی من اگه خواستم طی این ده سال از آموزگار ابتدایی ب مشاور مدرسه یا دبیر روانشناسی تغییر سمت بدم میتونم؟

چندنفر از اطرافیان همیطوری الان دارن فعالیت میکنن.  ببخش عزیزم قصد تهمت زدن نداشتم حق با شماست ...

کاش اینجوری بود والله..... خخخخخخ ما بچه فذهنگیها هم به جایی میرسیدیم 

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
چندنفر از اطرافیان همیطوری الان دارن فعالیت میکنن.  ببخش عزیزم قصد تهمت زدن نداشتم حق با شماست ...

اونا پارتیشون کلفت بوده وگرنه پدر و مادر فرهنگی معمولی از این قدرتها ندارن که بچشونو بذارن سرکار 

وگرنه منم الان معلم بودم نه اینکه غصه بخورم چرا رشته منو فقط مرد میخوان😞

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
کاش اینجوری بود والله..... خخخخخخ ما بچه فذهنگیها هم به جایی میرسیدیم 

بازم ازهمتون طلب حلالیت میکنم نیت بدی نداشتم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یعنی من اگه خواستم طی این ده سال از آموزگار ابتدایی ب مشاور مدرسه یا دبیر روانشناسی تغییر سمت بدم میتونم؟

یعنی من اگه خواستم طی این ده سال از آموزگار ابتدایی ب مشاور مدرسه یا دبیر روانشناسی تغییر سمت بدم می ...

سخته عزیزم. خیلی سخت. ولی امکانش هست ولی معاون آموزشی اداره باید باهات راه بیاد

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
یعنی من اگه خواستم طی این ده سال از آموزگار ابتدایی ب مشاور مدرسه یا دبیر روانشناسی تغییر سمت بدم می ...

فقط سه سال مجبوری اموزگار ابتدایی باشی. طبق قانون آموزش و پرورش 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
سحر جان. امتحانش سخته؟ چه کتابایی خوندی

من فقط سوالات سایت ای استخدام رو خوندم. ولی تو یه جای دورافتاده شرکت کردم 

میشه عزیزم بگی چطوری باید خوند ؟ چه منابعی؟ من رشته علوم تجربی میخوام شرکت کنم

من روانشناسی بالینی بودم. فوق لیسانس. در مورد رشته شما چیزی نمی دونم 

من ساکن خود اصفهانم ولی توی یکی از شهرستان های اصفهان متولد شدم الان حدود یکساله ساکن اصفهانم کجا رو باید انتخاب کنم همون شهرستانو یا خود اصفهانو

سخته عزیزم. خیلی سخت. ولی امکانش هست ولی معاون آموزشی اداره باید باهات راه بیاد

برای اینکار باید دوباره آزمون بدم ؟