2777
2789
عنوان

سرماخوردگي دربارداري

89 بازدید | 9 پست

بدجور گلوم گرفته و صدام نمياد آبريزش بيني هم دارم احساس ميكنم از گلوم زده به ريم سمت ناي و ريم موقع سرفه درد دارم

از دخترم گرفتم بردمش دكترش دكتر دخترم بمن گفت فقط ديفين هيدرامين قرقره كن و آب نمك

اگر تب كردي آموكسي سيلين بخور

دكتر خودم گفت فقط سيتريزين بخور

حالا برم دكتر عمومي لابد اونم يچيز ديگه ميگه

چيكاركنم برم دكتر و دارو بگيرم؟

نميدونم اين دكترا مگه تو دانشگاه همه يه كتاب نميخونن؟پس چرا هركودوم تو بيماريهاي مختلف تشخيص و درمانشون فرق داره

هفته٢٧هستم

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

شربت عسل بخر بخور. من سرما خورده بودم. اینقد سرفه میکردم. شربت عسل خوردم بهتر شدم. سعی کن با چیزای طبیعی خوب بشی

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

اب نمک غلیظ زیاد قرقره کن.مخصوصا قبل خواب.

از عطاری بپرس اگه گل ختمی و بابونه ضرر نداره دم کن بخور

سیر درسته روزی 1 حبه با شربت عسل و ابلیمو قورت بده.زیاد عسل نریز.

مایعات زیاد بخور

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب نمک غلیظ زیاد قرقره کن.مخصوصا قبل خواب. از عطاری بپرس اگه گل ختمی و بابونه ضرر نداره دم کن بخور ...

اگه صدات گرفته...

شب قبل خواب 1 ق ارد رو با نصف لیوان اب جوش حل کن با کمی عسل شیرین کن بخور.دو روزه صدات باز میشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
اب نمک غلیظ زیاد قرقره کن.مخصوصا قبل خواب. از عطاری بپرس اگه گل ختمی و بابونه ضرر نداره دم کن بخور ...

ميترسم عفونت اينا كرده باشه گلوم تو خون نميره به بچه آسيب برسه؟

ازصبح انقدر تكون خورده نتونستم بخوابم نگران شدم

اين چيزاي سنتي و گياهيم ميترسم تو بارداري بد باشن

انگار آنژين كردم و راه گلوم كلا بستس

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
ميترسم عفونت اينا كرده باشه گلوم تو خون نميره به بچه آسيب برسه؟ ازصبح انقدر تكون خورده نتونستم بخوا ...

نترس.اب نمک غلیظ روزی چند مرتبه قرقره کنی خوبه.

من دوران بارداری اویشن نمیخوردم..

گل ختمی میخوردم.شما حتما برو از عطاری معتبرسوال کن بگو بارداری راهنماییت میکنه.

منم شديد مريض شدم همه گلوم و گوشم عفونت كرد منخصص بهم دوتا پني سيلين ذاد و تا زدم خوب شدم دكتر متخصص بريد بهتون داروي safe ميده

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼

سلام . منم سرما خوردم حالم شديدا بده😭😭

ن ميتونم نفس بكشم ن چيزي بخورم . ويار شديدم دارم . بيچاره بچم چجور ميخاد جون بگيره😭😭هفته ٨ هستم

گل سرخم چرا پژمرده حالی .بیا قسمت کنیم دردی که داری .که تو نازک دلی طاقت نداری...