2777
2789
عنوان

حالم بده

206 بازدید | 20 پست

بچهایه فالی گرفتیم فال انبیاولی جواب خوبی نداشت ومن حالم خیلی بده ونگرانم تو نت که نوشته بود این فالامنبع موثق ندارن وپیامبرا واماماازاین کارانمیکردن وهیچکس تاییدنکرده ولی من بازم حالم بده واقعاصحت داره بنظرشمایانه راستشوبگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم درست نیست من پارسال برنامشوداشتم واسه قبولی توی رشته مامایی هرروزفال میگرفتم ازبس استرس داشتم همشم خوب میومداینکه موفق میشی وبه ارزوت میرسی حتی استخاره زنگ زدم مرجع تقلیداستخاره قران برام گرفت خوب اومدمادربزرگمم استخاره گرفت خوب اومدخودمم هرچی خواب میدیدم میرفتم تعبیرشومیدیدم عالی بودولی هیچکدوم درست نبودوقبول نشدم😁

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
جدی نداره فال انبیا همین برنامه ای که رو گوشیانصبه رومنظورمه ان شاءالله که نداشته باشه

فال چیه آخه؟؟؟تو چه قرنی زندگی میکنی؟؟

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
جلل الخالق بخاطر فااال حالت بده  بیییخییال دختر پاشو ی ابی ب سرو صورتت بزن صبحتو درست حسابی شر ...

معمولا وقتی فال خوب بیاد  ادم حالش خوبه اگه بدبیاد میریزه بهم منم متأسفانه کلأآدم نگران وحساسی هستم فوق العاده شدید واسه همین  ریختم بهم

نه عزیزم درست نیست من پارسال برنامشوداشتم واسه قبولی توی رشته مامایی هرروزفال میگرفتم ازبس استرس داش ...

دقیقآ مثل منی😆

منم هرچی به نیت آرزوم فال میگیرم خوب میاد خوابهام همشون تعبیرشون خوبه ولی اصلآ به خواستم نمیرسم😊