2777
2789
دوتا خواستگار ها ایران نیستند باید مجازی درارتباط باشم یا صبرکنم بیاند و حضوری صحبت کنیم

اگه قراره زود بیان به نظرم صبر کن اگه نه مجازی هم میتونی ارتباط برقرار کنی

قرار نیست کار خاصی بکنی میخوای سوالای اصلی رو بپرسی و یه کم آشنا بشی ببینی اصلا به درد هم میخورین یا نه

خیلی وقتا با یه صحبت تلفنی ساده هم خیلی چیزا مشخص میشه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چطوری با سه تاشون بره ببینم چطوریه خب تحقیق کنن یکیو انتخاب کنه بعد بررسی کنه(البته من اینطور فک ...

اول باید طرفو ببینه طرف هم اسی رو ببینه همو پسند کردن صحبت کنن برن بیان 😑 بعد تحقیق و ...

💙🥶

اونی که از همه پولدارتره ساکن شهرکرده اون دوتای دیگه آلمان هستند برای محل زندگی هم خیلی مردد هستم خو ...

یکیش بده من برم سر خونه زندگیم خیلی گناهم من اصلا مناسب ایران نیستم زاده شدن برای آلمان

چی بگم؟ 
اونی که از همه پولدارتره ساکن شهرکرده اون دوتای دیگه آلمان هستند برای محل زندگی هم خیلی مردد هستم خو ...

بچه دارن؟ المان بخاطر دخترت سخته... شاید روی شهر کرد اشنایی رو شروع کنی اگر خوب نبود اون موقع

نظر خودت چیه دوست داری مهاجرت کنی؟یا همینجا توی رفاه باشی؟

بیشتر دوست دارم همین جا تو رفاه باشم

ولی خوب از زندگی تو اروپا هم بدم نمیاد

ولی یه مسئله ی دیگه دخترم هست که نمیدونم می تونم با خودم ببرم یا نه اینم خیلی خیلی مهمه دخترم ۷سالشه

......